B450M-K ile Blackshark V2 X vs. V2

Bütçe
1000-1200
Yani başka bir alternatif yok zaten olsa onlara da bakacağım da ama üzmeyeceğini düşünüyorum ve neredeyse herkes 1000 tl kulaklık için Razer BlackShark V2 modelini öneriyor.
evet cloud 2 de düşünmüştüm ben ama eski olmasından yazılım desteği olmamasından ve dip ses olmasından dolayı vazgeçtim v2 alırım yüksek ihtimal hem mouse ta razer kullanıyorum en azından ekstra uygulama yüklememe gerek kalmaz

Arkadaşın attığı yerdeki ses mühendisi 1adım geri atıyor sizi hiç iyi değil falan demiş yanlış hatırlamıyorsam internetteki yabancı siteler ve YouTuber'lar da çok iyi falan demişler anlamadım bizde mi sorun var yoksa kulaklıkta mı bir sıkıntı var :D

Hocam kulaklığın kendisi iyi zaten şikayet ettikleri iki şey var gördüğüm kadarıyla
1: THX yankı sorunu
2: Mikrofon robot gibi ses gelme sorunu oda mikrofon ayarlarıyla düzeliyormuş sanırım gördüğüm kadarıyla.
ama bence kulaklığın asıl olayı zaten THX bence yani bilmiyorum.

Hocam zaten o kesin ama çoğu kişi kapatın diyor ve yankı sorunu yapıyormuş sanırım.
Yapsa inceleme kanalları falan bahsederdi bundan diye düşünüyorum aslında çünkü birçok güvenilir youtube kanalından ve yabancı sitelerden araştırdım hep iyi şeyler söylüyorlar blackshark hakkında bilemedim. Ama cloud2 için de kimse söylemiyor dip ses falan var diye tek dedikleri usb ses kartı kötü ve yazılımı yok

Hocam kulaklığın kendisi iyi zaten şikayet ettikleri iki şey var gördüğüm kadarıyla
1: THX yankı sorunu
2: Mikrofon robot gibi ses gelme sorunu oda mikrofon ayarlarıyla düzeliyormuş sanırım gördüğüm kadarıyla.
ama bence kulaklığın asıl olayı zaten THX bence yani bilmiyorum.
ses robot gibi gelen hiçbir mic testi görmedim şuana kadar bilemedim acaba alanlar stüdyo kalitesinde mi bekliyorlardı yoksa cidden sıkıntısı mı var

Yapsa inceleme kanalları falan bahsederdi bundan diye düşünüyorum aslında çünkü birçok güvenilir YouTube kanalından ve yabancı sitelerden araştırdım hep iyi şeyler söylüyorlar blackshark hakkında bilemedim. Ama Cloud2 için de kimse söylemiyor dip ses falan var diye tek dedikleri USB ses kartı kötü ve yazılımı yok

Bilmiyorum konu sahibine sormak gerek THX kapatın deyip THX açıp devam ediyor.
Kulaklığın kendisinde mi THX özelliği var acaba?

Yapsa inceleme kanalları falan bahsederdi bundan diye düşünüyorum aslında çünkü birçok güvenilir youtube kanalından ve yabancı sitelerden araştırdım hep iyi şeyler söylüyorlar blackshark hakkında bilemedim. Ama cloud2 için de kimse söylemiyor dip ses falan var diye tek dedikleri usb ses kartı kötü ve yazılımı yok

ses robot gibi gelen hiçbir mic testi görmedim şuana kadar bilemedim acaba alanlar stüdyo kalitesinde mi bekliyorlardı yoksa cidden sıkıntısı mı var
Hocam gerçekten biraz yakından dinleyin hafif böyle robot gibi geliyor işlenmiş bir ses gibi
Razer Kraken vs Razer BlackShark V2 and BlackShark V2 X — Stream Tech Reviews by BadIntent Bu siteye gelin ve alta doğru kaydırın ses kayıtlarını dinleyin.

Her türlü beğeniceğimi düşünüyorum ama alırsam şu an Rampage pulsar kullanıyorum Rampage nerede Razer nerede her türlü upgrade olur sanırım

Bende de Rampage Rogue var gerçekten nefret ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı