B450M-K ile Blackshark V2 X vs. V2

Bütçe
1000-1200
Hocam gerçekten biraz yakından dinleyin hafif böyle robot gibi geliyor işlenmiş bir ses gibi
Razer Kraken vs Razer BlackShark V2 and BlackShark V2 X — Stream Tech Reviews by BadIntent Bu siteye gelin ve alta doğru kaydırın ses kayıtlarını dinleyin.

Bende de Rampage Rogue var gerçekten nefret ettim.
işlenmiş ses gibi gelmesi usb ses kartından kaynaklanıyor cloud2de falan da öyle direk 3.5mm jak tan takınca daha temiz gelicektir ama yine de güzel bence mikrofon kalitesi

Sanırım gerçekten var öyle yazıyor ama baktığım sitede.
triforce olabilir dediğin şey baslar midler ve highlar farkı yerlerden çalışıyor birbirine girmiyor böylece

işlenmiş ses gibi gelmesi usb ses kartından kaynaklanıyor cloud2de falan da öyle direk 3.5mm jak tan takınca daha temiz gelicektir ama yine de güzel bence mikrofon kalitesi

triforce olabilir dediğin şey baslar midler ve highlar farkı yerlerden çalışıyor birbirine girmiyor böylece
Zaten ses kartından kaynaklandığını söyledim hocam :D
Bilmiyorum ama sorun olmaz heralde.

1657532903050.png

Razer Kraken vs Razer BlackShark V2 and BlackShark V2 X — Stream Tech Reviews by BadIntent bilemedim yabancılarda tek v2 yerine v2x öneren kişi sanırım bu mantıksız da değil aslında ama inceleme yapanların neredeyse %90ı thx öneriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı