ProGamerBest
Hectopat
yazılımı olmaması benim için - oluyor zaten razer blacksharkın yazılımı sayesinde ortalama bi kulaklığı o an ne yapmak istediğine göre özelleştirebilmen büyük bir artı hatta internette çoğu kişi düzgün eq ayarı yapılırsa cloud2den (ses kasmanın babası falan diyorlar cloud2yeHocam bu arada arkadaşımın dediğine göre HyperX için bir yazılım yokmuş (Razer Synapse gibi) oldukça basitmiş yani kullanımı onun dışında kulakları terletiyormuş bazen, bass sesi oldukça iyiymiş arkadaşımın söylediğine göre ve çok temizmiş gelen ses.
Onun dışında bazı sitelerden baktım ses sürücüleri 53mm (Razer 50mm ses sürücüsüne sahip) ve mikrofonu gerçekten kaliteliymiş Razer BlackShark V2 X kadar olduğunu düşünüyorum HyperX Cloud Core'nin onun dışında bazı kişilerde mikrofon çalışmama gibi sorunlar varmış bence iyi bir alternatif.
bende hydra plus klavyesi var rampagein yine iş görüyor ama çok daha iyi olabilirdi bu fiyata. sözde metal kasası var (üstü metal altı plastikimsi) normal abs klavyeden daha çok bükülüyor üstüne biraz güç verinceHocam bu arada arkadaşımın dediğine göre HyperX için bir yazılım yokmuş (Razer Synapse gibi) oldukça basitmiş yani kullanımı onun dışında kulakları terletiyormuş bazen, bass sesi oldukça iyiymiş arkadaşımın söylediğine göre ve çok temizmiş gelen ses.
Onun dışında bazı sitelerden baktım ses sürücüleri 53mm (Razer 50mm ses sürücüsüne sahip) ve mikrofonu gerçekten kaliteliymiş Razer BlackShark V2 X kadar olduğunu düşünüyorum HyperX Cloud Core'nin onun dışında bazı kişilerde mikrofon çalışmama gibi sorunlar varmış bence iyi bir alternatif.
Rampage pişmanlıktır 2 kere aldım ilk aldığımıza iyi para vermiştik ama yine kötüydü sonra akıllanmadım belki kulaklıkda kronik bir şeyler vardır diye düşündüm. Başka kulaklık aldım şu an hala onu kullanıyorum ve gerçekten yani bir daha almam Rampage.