B450M-K ile Blackshark V2 X vs. V2

Bütçe
1000-1200
yazılımı olmaması benim için - oluyor zaten razer blacksharkın yazılımı sayesinde ortalama bi kulaklığı o an ne yapmak istediğine göre özelleştirebilmen büyük bir artı hatta internette çoğu kişi düzgün eq ayarı yapılırsa cloud2den (ses kasmanın babası falan diyorlar cloud2ye ) daha iyi ses verebiliyormuş diye okudum. açıkçası blacksharka çok ısındı içim

bende hydra plus klavyesi var rampagein yine iş görüyor ama çok daha iyi olabilirdi bu fiyata. sözde metal kasası var (üstü metal altı plastikimsi) normal abs klavyeden daha çok bükülüyor üstüne biraz güç verince

THX ile zaten iyi bir ses kasma deneyimi oluyor ama HyperX Cloud Core'nin yazılımı olsaydı kesinlikle HyperX Cloud Core alırdım.

THX ile zaten iyi bir ses kasma deneyimi oluyor ama HyperX Cloud Core'nin yazılımı olsaydı kesinlikle HyperX Cloud Core alırdım.
2022 yılında eq yazılımı falan olmayan kulaklık hele bu fiyata ne kadar değer bilemem açıkçası ben 3.parti eq ile falan uğraşmak istemediğim için v2 düşündüm

Amazon'da memnun olmayan çok olmuş emin olamadım o yüzden.
Alalı birkaç gün oldu Arctis 3 kullanıyordum önceden, o kulaklığa göre daha rahat ve sesleri de daha iyi ben beğendim. Müziklerde gayet keyif alıyorum oyun konusunda bir şey diyemeyeceğim ama beni bir dezavantaja soktuğunu söyleyemem en azından.

Blackshark V2 de övülüyor ona bakmıştım ancak kablosu çıkarılabilir olmadığı için Logitech'e yöneldim.

Hocam ilk deneyimlerimi söylemek isterim. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de THX'i competitive mod da test ettim ve size önceden attığım EQ ayarını kullandım ve şunu söylemeliyim korktum evet evet korktum düşmanlar öyle hissettiriyor ki sanki ensemde gibi ödüm patlıyor, gerçekten ben çok memnunum (ödümün patlaması dışında alışmam daha zaman alacak gibi ve tarif edilemez). Onun dışında mikrofonu gayet iyi biraz garip bir ses veriyor ama Razer Synapse üzerinden broadcast gibi özellikler açıp düzeltebiliyorsunuz (az da olsa robot gibi ses geliyor yine de) ama ses kalitesi muazzam hocam anlattığım gibi gerçekten ensemde gibi hissediyorum ve gerçekten korkuyorum yani nasıl ifade edebilirim bilmiyorum çok iyi bir his.
THX kullanmanızı öneriyorum ama THX kullandığınız da daha az temiz ses veriyor, boğuk, kulakları biraz yoruyor şu anlık THX kullanmam sanırım bu durumlardan dolayı herhalde.

teşekkür ederim hocam hayırlı olsun ben sanırım ayın 18i gibi alıcağım umarım ben de korkarım oyunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…