B450M S2H anakart açılmıyor

xAlChak

Hectopat
Daha fazla  
B450M S2H anakartımı yedek PC'de olan PSU ile değiştirdim. Ve anakart çalışmayı bıraktı. Her şeyin bağlantısı doğru hala çalışmıyor. Uzay montaj denediğimde de çalışmıyor kendi esas PSU ile de çalışmıyor. Durumu daha önce yaşamış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Parçaları doğru bağlandımı gibi sorular sormayın her şey doğru sadece anakart kendisini açmıyor. Klavyeyi bağlayınca klavye ışığı yanıyor ama işlemci fanıda dönmüyor başka tepkide vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart tetiklemede yapmıyor sadece anakartın çalıştığını gösteren tek şey PSU'yu bağlayınca USB slotlarında elektrik var. Anakart çalışmıyor ama.

Doğru taktım çalışmadı uzay montaj yapıyor manuel startı verincede çalışmadı.

Hiçbir tepki yok.

Bağlantıd doğru yine de teşekkürler.

Hocam ben çipsetten şüpheleniyorum garantiye yollamakta fayda var.

Hocam ben çipsetten şüpheleniyorum garantiye yollamakta fayda var.

Gigabyte servisini aradım arkadaş çok sağ olsun aşırı yardımcı oldu sorunu anlatıyorum ben ilgilenemem sizin parçalqrınız bozuk diyor. Tamam o zaman bozukda servise vermek istiyorum nasıl veririrm diyorum, ben yardımcı olamam diyor. Peki arızalı ise kart nasıl bir yol izliyeceğiz diyorum, ben ilgilenmiyorum servise verin diyor. Bu adamın yapıcağı işten ben pek de bir hayır bekemiyorum.

Gigabyte servisini aradım arkadaş çok sağ olsun aşırı yardımcı oldu sorunu anlatıyorum ben ilgilenemem sizin parçalqrınız bozuk diyor. Tamam o zaman bozukda servise vermek istiyorum nasıl veririrm diyorum, ben yardımcı olamam diyor. Peki arızalı ise kart nasıl bir yol izliyeceğiz diyorum, ben ilgilenmiyorum servise verin diyor. Bu adamın yapıcağı işten ben pek de bir hayır bekemiyorum.

Hocam ilinizdeki teknisyene gösteriniz en azından daha iyi sonuç elde edilebilir garantiye yollamayın kartı
Size yardım etmeyen adamın cebine para girmesine gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı