B450M S2H F41F Versiyon BIOS Güncelleme

Haemus

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktaki versiyonu güncellemek için ilk olarak F32 versiyonu, daha sonra F41F versiyonu güncellesem yeter mi? Yoksa ilk olarak F32 daha sonra F40 son olarak F41f versiyonu mu güncellemem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben de bu ikilemde çok kaldım. İşimi garantiye almak için F32>F40>F41F sırasını izledim. Belki 5 dakika fazla vaktinizi alır ancak garanti olur.

Direkt olarak son versiyonu kurmanız yeterlidir.

Lütfen emin olmadan hatalı bilgi vermeyin.

Ekran Alıntısı.JPG

Açıkçası ben de bu ikilemde çok kaldım. İşimi garantiye almak için F32>F40>F41F sırasını izledim. Belki 5 dakika fazla vaktinizi alır ancak garanti olur.
Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için. Cezamdan dolayı yazamadım o yüzden kusura bakmayın. Bu sırayı yapınca bir sıkıntı olmadı değil mi herhangi bir hata vesaire ? Birde en çok korktuğum şey bu BIOS güncellemesi sırasında elektriklerin kesilmesi tarzında bir olay gerçekleşmesi. Böyle bir olay gerçekleşirse ürün garanti dışı kalır mı veya bir çözümü var mıdır ?

Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için. Cezamdan dolayı yazamadım o yüzden kusura bakmayın. Bu sırayı yapınca bir sıkıntı olmadı değil mi herhangi bir hata vesaire ? Birde en çok korktuğum şey bu BIOS güncellemesi sırasında elektriklerin kesilmesi tarzında bir olay gerçekleşmesi. Böyle bir olay gerçekleşirse ürün garanti dışı kalır mı veya bir çözümü var mıdır ?
Bu sıra ile yapınca hiç bir problem yaşamadım.

Elektrik kesintisi, BIOS güncellemesi için hep sıkıntılı olarak ifade ediliyor. Açıkçası hiç başıma gelmedi ancak garanti kapsamı dışında kalacağını sanmam. Sonuçta resmi bir yazılımsal müdahale.

Bu sıra ile yapınca hiç bir problem yaşamadım.

Elektrik kesintisi, BIOS güncellemesi için hep sıkıntılı olarak ifade ediliyor. Açıkçası hiç başıma gelmedi ancak garanti kapsamı dışında kalacağını sanmam. Sonuçta resmi bir yazılımsal müdahale.
Anladım çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı