B550-F Gaming ile Arctis Prime kullanılırsa tam performans alınabilir mi?

Akın Serbest

Hectopat
Merhaba 1 veya 2 haftaya Arctis Prime'ye geçeceğim. ASUS ROG B550-F Gaming anakartına sahibim. Bu kulaklıkta ses kartına göre performans alıyormuşuz mevcut anakart modelinde Arctis Prime ile tam performans alabilir miyim?

Ses kartı: supremefx S1220a codec.

Sizin bileceğiniz iş tabii ama o kulaklığı önermiyorum. B550-F kullanıcısı olarak bence iyi bir ses modülü var.

Peki ne önerirsiniz? Bütçe olarak 1400 civarı çıkabilirim en fazla.

Bu güzel bir oyun kulaklığıdır. Ancak Samson SR850 daha iyi bir seçenek olacaktır.

Araştırıyorum hocam önerilerinizi dikkate alacağım sanırım bir konu daha açacağım bunun için.
Sizin önerdiğiniz, BlackShark V2, Samson SR850 ve bunlar dışında üst orta ve giriş segmenti bir çok kulaklığı kullanmış biri olarak bu fiyat bandından en iyi seçenek Samsondur, yarı open-ear bir kulaklıktır. Yani pasif gürültü engellemeye dair bir şey pek yoktur. Eğer buna ihtiyacınız varsa BlackShark V2 X daha iyi bir tercih olacaktır. Steelseries fiyatını hak etmiyor bence. Arcits 1-5-7-9-Pro GameDAC kullanmış biri olarak söylüyorum. Gerçi hakkını yemeyeyim Pro GameDAC gerçekten güzeldi ancak rahatsızdı ve kablosu oldukça kötüydü.

Sizin önerdiğiniz, BlackShark V2, Samson SR850 ve bunlar dışında üst orta ve giriş segmenti bir çok kulaklığı kullanmış biri olarak bu fiyat bandından en iyi seçenek Samsondur, yarı open-ear bir kulaklıktır. Yani pasif gürültü engellemeye dair bir şey pek yoktur. Eğer buna ihtiyacınız varsa BlackShark V2 X daha iyi bir tercih olacaktır. Steelseries fiyatını hak etmiyor bence.
Hocam ben fiyatı hak etmiyor düşüncesine katılmıyorum. Arctis Prime ses kalitesi olarak o fiyatı gayet hak ediyor hatta bence ucuz bile ama üründe kronik mikrofon sorunu var o sebeple hak etmeyebilir sadece. Bende yok mesela belki yeni üretimlerde düzelmiştir ama ilk çıktığında alan 2 kişiden 1'inde mikrofon ses çok az alıyordu.

Hocam ben fiyatı hak etmiyor düşüncesine katılmıyorum. Arctis Prime ses kalitesi olarak o fiyatı gayet hak ediyor hatta bence ucuz bile ama üründe kronik mikrofon sorunu var o sebeple hak etmeyebilir sadece. Bende yok mesela belki yeni üretimlerde düzelmiştir ama ilk çıktığında alan 2 kişiden 1'inde mikrofon ses çok az alıyordu.
Tabii sizin görüşünüz ancak özellikle Samson SR850'yi kullansaydınız kesinlikle bana katılırdınız. (Belirtmeyi unutmuşum SR850de mikrofon yok.) Bu fiyat bandındaki çoğu oyuncu kulaklığının mikrofonu kötü oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı