B550 vs X570 anakart tavsiyesi

@360388 Aorus Pro Wi-Fi model ise neden olmasın?

Bu arada Aorus Pro tam rakibi aslında Tomahawk, onda da iki M.2 soğutması var.
Edge modelinin VRM soğutması Tomahawk'dan bir tık iyi diye üste koydum, yoksa VRM yapıları aynı.

Bu arada bir M.2 soğutucu yerine Wi-Fi olması bence daha mantıklı.

Hocam Wi-Fi modeli daha mantıklı tabii ki. Onu unutmuşum pardon.

@360388 @Mithat Berhan
Aorus Pro WiFi modelinde AC yazıyor;
B550-F:
Gaming Edge:

Aradaki farka değer mi bu Aorus Pro dediğimiz anakart ? Sizin terchiniz Aorus Pro mu olurdu ?

Aorus Pro şart değil, attığım tabloya göre muadili ürün seçebilirsiniz.

Güç kaynağınızda 2 adet EPS yani CPU bağlantısı var ise B550-F alabilirsiniz yoksa Gaming Edge daha mantıklı. Ayroca B550-F de 1 adet ARGB portu var.

Aorus Pro şart değil, attığım tabloya göre muadili ürün seçebilirsiniz.

Güç kaynağınızda 2 adet EPS yani CPU bağlantısı var ise B550-F alabilirsiniz yoksa Gaming Edge daha mantıklı. Ayroca B550-F de 1 adet ARGB portu var.
İnternetten özelliklerine baktım fakat EPS bağlantısı ile ilgili bir şey göremedim. Corsair VS550 80+ PSU'ya sahibim. Ekran kartımda Asus olduğu için içimden B550-F geçiyordu ama bu bilgiden sonra sanırım Gaming Edge alıcam. Aorus Pro ile aralarındaki 300TL ye yakın fark vermeye sıcak bakmadım çünkü daha RAM'leride değiştirmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı