B580 mi RTX 4060 mı?

Ahmet Çömez

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese.
Ryzen 5 8400F.
16 GB RAM.
Ekran kartı alacağım ama B580 ile 4060 arasında kaldım. Bilgisayarı aşırı kullanmıyorum ara da bir oyun oynuyorum CS LoL GTA gibi oyunlar VRAM'den dolayı B580 düşünüyorum ama yine de size sormak istedim sizce ne almalıyım işlemci her 2 kartı da besler mi sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese.
Ryzen 5 8400F.
16 GB RAM.
Ekran kartı alacağım ama B580 ile 4060 arasında kaldım. Bilgisayarı aşırı kullanmıyorum ara da bir oyun oynuyorum CS LoL GTA gibi oyunlar VRAM'den dolayı B580 düşünüyorum ama yine de size sormak istedim sizce ne almalıyım işlemci her 2 kartı da besler mi sıkıntı çıkarır mı?

Intel'i driver problemleri yüzünden önermiyorum. 2. elden temiz 3080 10GB veya 12 GB alabilirsin. Veya 7700XT de alabilirsin. İkisi de 4060'dan güçlü kartlar.

@819631 neden beğenmedim attığınızı sorabilir miyim?

B580 bazı oyunlarda 4060'a "önemsenecek" oranda fark atıyor.

Son düzenleme:
Merhaba herkese.
Ryzen 5 8400F.
16 GB RAM.
RTX 4060 daha güçlü bir kart. B580 ile %25 kadar performans farkı var. Darboğaz yapmaz.

@yusuf7878 ciddi oranda fark atmıyor.

İzlemeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 ay öncesinden kalma bir test. B580'in driverları halen güncellenmeye devam ediyor. Kart hala stabil olmadığından bir şey demek anlamsız olur.

Bu kadar farkı nasıl uydurabildin hayret ediyorum kaynak verir misin nasıl vardın %25 kadar daha performans farkı olduğuna.
Uydurmuyorum dostum. Kaynaklara göre hareket ediyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı