B650M Gaming Plus Wi-Fi deneyimi

MSI kalitesini her zaman konuşturuyor. Bu fiyata bu kadar dolu özellik olması çok güzel. Sunduğu Wi-Fi, M.2 soğutucuları, yüksek RAM hızları, mükemmel anakart performansı, çok fazla soket sayısı ve bunlara rağmen kart soğuk kalmayı başarabiliyor. Diğer firmalar bu kadar özelliği çok uçuk fiyatlara veriyor. MSI her zaman ki gibi F/P ve teknoloji lideri olmaya devam ediyor. Herkese tavsiye ederim.

Ben pek tavsiye etmem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence yanlış düşünüyorsun kardeşim ben 3 aydır kullanıyorum on numara mal hakkını yeme simdi.

MSI en iyi pilakılarından bu anakart öbürlerinde boyle kaliteli plaka yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yanlış düşünüyorsun kardeşim ben 3 aydır kullanıyorum on numara mal hakkını yeme simdi
Ben içerik sunuyorum. TUF serisi MSI'ın Tomahawk, Carbon WiFi gibi ürünlerden bile daha iyi/yakın termal sonuçlar verebiliyor ve F/P seviyesinde duruyor. Siz kullanıyorsunuz diye o ürün iyi olmuyor.

MSI en iyi pilakılarından bu anakart öbürlerinde boyle kaliteli plaka yok.
Dünyada anakart plakası üreten bir tane marka varmış. Onu da MSI satın almış. Anlıyorum.

Son düzenleme:
Ben içerik sunuyorum. TUF serisi MSI'ın Tomahawk, Carbon Wi-Fi gibi ürünlerden bile daha iyi/yakın termal sonuçlar verebiliyor ve F/P seviyesinde duruyor. Siz kullanıyorsunuz diye o ürün iyi olmuyor.

Dünyada anakart plakası üreten bir tane marka varmış. Onu da MSI satın almış. Anlıyorum.

TUF seri daha iyi ben o video dakilerden daha iyi diyorum ASUS zaten anakarta daha iyi ROG serisi falan.

TUF seri daha iyi ben o video dakilerden daha iyi diyorum ASUS zaten anakarta daha iyi ROG serisi falan
Sizin övdüğünüz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi, termal sonuçlarda giriş seviyesi ASRock B650M-HDV/M.2'ın dahi gerisinde. ASRock ise 1200 TL daha ucuz.

Bu düşünce yapısıyla size hayatta başarılar. Yukarıda içerik sunuyorum ama "çöp" diyebilecek kadar kıt bir yorum sunuyorsunuz.

Sensin kardesim gelipte bana drr5 anakarta 2 slot var RAM destegi düsük bir de bunu oneriyorsun.

1727367513700.png

200 TL oyniyor arada.
Bilgin olsun arastır biraz.

1727367599500.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı