B85M-G Sisteme RX 580 Takmak

Ommer26

Decapat
1. 500W PSU RX580 için yeter mi? RX570 ile aynı gücü kullanıyorlar ona herkeS yeter demişti 150W kullanıyor ikisi de.
2. i5 4440 ile PUBG, CS GO, Rainbow gibi oyunlarda darboğaz olur mu? BF1 oynamayacağım çok sıkıntı yaşatır mı ?
3. B85M-G anakartı ile uyumlu mu?
4. Ekran kartını aldım taktım diyelim, sonra neler yapılması gerekiyor?
5. Şu anki ekran kartım AMD HD6870, RX580 bu kasaya sığar mı?
6. 8GB RAM (DDR3) RX580 için yeter mi?
7. PSU 2016 Vatan'da alındı Coolor Master RS-500 modeli +80 bronz sertifıkası var diye biliyorum, belki başka bir sertifika da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.12V kanalından kaç W verdiğine bağlı ama yeter gibi.
2.Ucu ucuna kurtarır.
3.Ekran kartını diyorsanız uyumludur.
4.Ekran kartını takınca kaç pinlik girişi varsa onları takın, kablosunu takın, bilgisayarı çalıştırın. Driver'i yükleyin, yeniden başlatın.
5.Kasayı bilsek daha iyi.
6.İdare eder bir yere kadar.
7.%70 verimliliği var diye biliyorum.

1. 500 Watt bilinen bir markanın ve sertifikalı bir ürün yeter. 150-200 TL adı duyulmamış güç kaynakları o değeri yazar ama veremez sistemi bozabilir.
2.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sorunsuz bir çok oyunu oynayabilirisin. (RAM 8GBx2 tavsiye ederim.)
3. Uyumlu
4. Ekran kartının takınca sürücüsünü bulup yüklemeniz gerekmektedir.
5. Tahminim sığar kasanızın markası nedir?
6. 8 GB RAM artık günümüzde sistemlere yetmiyor. RAM darboğazı düşük CPU (işlemci kullanımı) sorunu yaratabilir. Tavisyem 8x2 olarak kullanmanızdır.
7. Coolermaster bilinen bir marka güç kaynağınızın üstünde 12V için ne kadar watt verdiği yazar ona bakabilirsiniz.

aaaaaaaaaaaaaa.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı