B870R Yay sesi sorunu

Ozanede

Centipat
Arkadaşlar 1 hafta önce B870R Bloydy mekanik klavyesini aldım. Mekanik klavye aldı, m bazı tuşlardam dınn dınn sesler geliyor. Sizce bu normal mi? Özellikle problem olan S tuşu klik sesi tamam da bu dın sesi hiç hoşuma gitmedi. N11 üzerinden aldım, iade edebilir miyim ya da bu normal midir Blue Switch'lerde? Bu klavyeyı kullanan ve böyle bir ses duyan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody, Gateron gibi firmaların aksine kaliteli tutmaya çalışmıyor switchlerini. Bu yüzden kullandıkları yayların da kalitesi çok iyi olmadığından böyle yay sesi gelmesi normaldir. Ama gerçekten rahatsız ediyorsa iade etmeniz galiba en doğru şey
Bazı tuşlardan özellikle çok fazla geliyor s d gibi nerdeyse kilk sesini bastırıcak. Hani mekanik klavylerde az birşey yay sesi olur ama bu çok fazla gerçekten açıkçası iade etmeye karar verdim.
Bloody, Gateron gibi firmaların aksine kaliteli tutmaya çalışmıyor switchlerini. Bu yüzden kullandıkları yayların da kalitesi çok iyi olmadığından böyle yay sesi gelmesi normaldir. Ama gerçekten rahatsız ediyorsa iade etmeniz galiba en doğru şey

Ayrıca Cherry switchler o kadar da kaliteli değildir hatta çoğu cherry klavyede de aynı iğrenç yay sesi ve klonları olan klavyelerin aksine daha kötü bir yazma deneyimi vardır. Sadece Cherry'dir kalitelidir diye inanılmaz yüksek meblalar vermenize gerek yok zaten switch denen şey tek lehimde söküp değiştirilebilen bir şey.
İnanılmaz kararsız kaldım. Şimdi sorun şurda bunu iade edicem belki firma uğraştırcak beni sonra yeni klavye alcam gene aynı olay olucaksa uğraşmamın mantığı yok kulaklık takılıyken açıkçası beni rahatsız etmiyo. Sadece kulaklık takılı değilken böyle bir ses duymak hoş değil diğer klavyelere baktım ck350 trust gt890 gibi muadillerine baktım onlardada bu tarz sesler varmış. Yani bilemiyorum ne yapsam şuan çok kararsızım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı