Merhaba. Ben 19 Ağustos günü, koronavirüse yakalandım. Üstelik bu yeni çıkan Delta varyantına yakalanmışım. Bunun tehlikeli olmasına rağmen babam inatla odama giriyor. Başka televizyon yokmuş. Şimdi kendisi de ateşlenmeye ve öksürmeye başladı. Ben de ben sana kaç kez dedim dinlemedin dedim. Kes velet diyerek aşağıladı beni. Babam arka bahçede bir işle uğraşıyordu. Annem gelip bana oğlum şunları dışarı çıkıp babana verir misin dedi. Ya gerçekten bıktım artık. Ben de ben dışarı çıkıp kimsenin günahını alamam dedim. Bu arada annem de koronaya yakalandı ikimizin de çıkmaması gerek yani. 5 dakika sonra annem geri geldi. Baban çok sinirli götürmediğin için dedi. Gittim götürdüm bana başlatma günahına da sana da diyor. Aradan 30 dakika geçti babam eve geldi ben de tam kitap okumamı bitirip oyun oynamaya başlamıştım. Annem kapıya yemeklerimizi bıraktı ve gitti. Bana öyle bakıyor ki sanki 40 yıllık düşmanıyım. Bir de ikide bir kitap okudun mu diye soruyor. 1 saat okudum baba diyorum neden 2 saat okumadın diyor. Oyun oynamama da kızıyor. Bir kez olsun benimle oyun oynamadı bu adam. Benim hiç arkadaşım da yok. Tek arkadaşım oyunlar ve kitaplar. Ben de bunlardan zevk alıyorum. Günde toplasanız maksimum 30 dakika görüyoruzdur onda da konuşma yok sadece karşımda oturuyor. Bu arada okuduğum kitabın ismi hayvan çiftliği bilenler bilir bu kitap içerisinde çok anlamlı mesajlar barındırıyor. Babam isminden dolayı velet kitabı diyor bu kitaba. Utanıyorum artık. Bir kitabı ismiyle yargılayan bir adam beni azarlıyor. Sizce hata kimde? Eğer bendeyse bunu düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?