Baba mesleği vs Özel güvenlik

İş ağır değil, sen alışık değilsin :)
Ama gençsin. Taşı sıksan suyu çıkar, sen çıkarırsın.
Eğer babanla bir arada durabiliyorsan (çok zor, çok büyük iştir) elindekinin hazine olduğunu bil. İllaki zor günler olacak ama o zorluk her yerde, her zaman, her işte olacak.
Baban bırakmadan ne kaparsan kap, kalanını babanın çevresinde öğren, bitir.
Ele güveneceğine kendinin olana güven.
Umarım tez zamanda güzel haberlerini alırız; sen yaparsın :)

Eğer babanla bir arada durabiliyorsan (çok zor, çok büyük iştir) elindekinin hazine olduğunu bil. İllaki zor günler olacak ama o zorluk her yerde, her zaman, her işte olacak.

Agabey zaten baba meslegi yurutmenin hem ayri bir havasi olur hem de seramikciymis isi bilirse parayi vuracagi bir is. Baban biraksa bile arkanda duracaksa babanin arkasindan devam etmeni tavsiye ederim. Ha durmuyorsa bile ogren devam et baban birakmadan git kap bir şeyler ogren. Devam ettirirsen ileride hem aile yonunden yardimi olur hem de acikta kalma derdin kalmaz. Ama ozel guvenlikte yerin saglam degildir.

Öncelikle değerli yorumun için Teşekkür ederim abi 18 yaşındayım acil para kazanma gibi bi şeyim yok açıkçası abcak babam bırakmayı düşünüyor bende bu işi tam öğrenemedim öğrensemmiş olsaydım güvenliğin 2-3 katı kazanırım iş biraz da ağır açıkçası ancak cok kararsızım baskasının yanında devam etsem öğrenebilir miyim diye düşünüyorum babamın çevresi de gayet iyi fazla işsiz kalacagımı da sanmıyorum bu iş icin her türlü alet makina da var bana kalacak
Yeterince kazanç sağlanıldığı taktirde işin ağır kısımları için yeterli imkanları sağlayabilirsen işçi alabilirsin bence. Sadece ne derece kazancı var kestiremiyorum ama doğru yol kesinlikle buradan devam etmen. Herkesin ailesi bu tarz spesifik işler yapmıyor maalesef. Değerlendir derim.

Yeterince kazanç sağlanıldığı taktirde işin ağır kısımları için yeterli imkanları sağlayabilirsen işçi alabilirsin bence. Sadece ne derece kazancı var kestiremiyorum ama doğru yol kesinlikle buradan devam etmen. Herkesin ailesi bu tarz spesifik işler yapmıyor maalesef. Değerlendir derim.
İşin büyüklüğüne göre değişiyor sağlam genç birisi çalışsa aylık en kötü ( kendine çalışan) adam 100-150 bin kazanır babam ben hariç 2 usta çalışıyor suan yanımızda günlük 3 bin tl yevmiye alıyorlar kendine çalışan kişinin kazandığını siz az cok hesap edebilirsiniz

Cok haklısın abi :) aslında annem babam bu işi yapmamı istemiyor açıkçası okumamı istiyorlar ancak ben istemiyorum ikna edebilirsem senin sözünü dinleyeceğim çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı