Baba tarafı akrabalardan nasıl kurtulurum?

Aradamızda dargınlık olmasın diye söylemiyorlar öyle bir şey ama ben olsam direkt söylerdim

Zaten biz de ki bu hassasiyeti anlamıyorum. Aman akrabalara ayıp olmasın o olmasın bu olmasın hep bu yüzden biz alttan alıyoruz zaten. Bence dediğimi yapın çözmeyin zorlarlarsa sallayın gitsin düşük alsın yapamadım zordu falan dersiniz tatile gideceğine çalışsaymış, böylelerine karşı çok acımasız olasım geliyor.(Kendi akrabalarıma karşı da böyleyim)

Hak olayını çok abartıyorsunuz emin olun. :D

Hiç abartmıyor. Sadece başkalarının hakkını değil kendi hakkını da yiyor. Belki o kendi çalışsa kazanamayacak sınavı ama bu arkadaşın yardımı ile kazanacak, arada fark var.

Zaten biz de ki bu hassasiyeti anlamıyorum. Aman akrabalara ayıp olmasın o olmasın bu olmasın hep bu yüzden biz alttan alıyoruz zaten. Bence dediğimi yapın çözmeyin zorlarlarsa sallayın gitsin düşük alsın yapamadım zordu falan dersiniz tatile gideceğine çalışsaymış, böylelerine karşı çok acımasız olasım geliyor.(Kendi akrabalarıma karşı da böyleyim)
Hayatımdan daha anlamlı konuşma.

Bir sürü kişi soruları tanıdıklarına yaptırıyor veya Google üzerinden cevaba bakıyor.
Kimse soruları kendi çözmüyor.

Hocam bir şeyin çok yapılması onun yanlışlığını azaltmaz.
Yene birçok kişinin hakkına girmiş olacak.

Evet sorum bu, daha önce hiç görmediğim bir akrabam bu hafta Online açık öğretim sınavları olacakmış. Sülale grubunda konu açıldıktan sonra babamda fizik ve matematiği benim çözmemi istedi. İşin saçma tarafı hanımefendi derslerine çalışmak yerine ailesiyle beraber şehir dışında geziyor. Ne yaparak bundan kurtulmalıyım?
Gece bıçaklayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı