Muhammeth03
Femtopat
Daha fazla
Herkese iyi pazarlar. 19 yaşında bir erkeğim. Babamdan maddi olarak bir şey istemeye utanıyorum çünkü babamın maddi durumu yok. Bir de babam emekli ve çalışmıyor, bu yüzden ondan bir şey isteyemiyorum. Ben şu an öğrenciyim, dershaneye gidiyorum. Yarın dershanem başlıyor ve benim 1 aydır kalem ucum bitmişti ama babamdan istemeye çekindim, ta ki bugüne kadar. Sonra bugün babamla dışarı çıktık, ev alışverişi yaptık. Babama zar zor, "Baba, benim kalem ucum yok. Bana uç alabilir misin?" dedim. Zor söyledim, çünkü bunu söylemeden önce 10 defa düşündüm acaba nasıl söylesem diye. Babama "Uçum yok." deyince babam bana ilk başta biraz söylendi: "Sen neden bu kadar pasifsin, neden bana sabahtan beri bunu söylemiyorsun?" dedi. Bir de babam bana, "Senin ucun ne zamandan beri yok?" dedi. Ben de babama, bana kızmasın diye yalandan, "Baba, kalem ucum dünden beri yok." dedim. Sonra yolda önümüze kırtasiye çıktı, babam bana uç aldı.
Bir de benim diş fırçam eskidi, dişlerimi pek temizlemiyor. Bu yüzden yeni diş fırçası almak istiyordum. 1 haftadır böyle ama babamdan diş fırçası istemeye utandım, ta ki bugüne kadar söylemedim. Sonra bugün babamla birlikte BİM'e gittik. Orada babama zar zor, "Baba, diş fırçası almak istiyorum." dedim. Babam da sağ olsun aldı. Bugün ihtiyaçlarımı karşıladı. Bir de babam bugün bana, "Oğlum, sana ne lazım olursa bana söyle, çekinme. Ben de senin için varım." dedi. Orada çok duygulandım, ağlamaklı oldum bir an. Normalde babam beni çok seviyor, ben de babamı çok seviyorum. Ama maddi durumu olmadığı için babamdan bir şey isteyemiyorum. Sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım?
Bir de benim diş fırçam eskidi, dişlerimi pek temizlemiyor. Bu yüzden yeni diş fırçası almak istiyordum. 1 haftadır böyle ama babamdan diş fırçası istemeye utandım, ta ki bugüne kadar söylemedim. Sonra bugün babamla birlikte BİM'e gittik. Orada babama zar zor, "Baba, diş fırçası almak istiyorum." dedim. Babam da sağ olsun aldı. Bugün ihtiyaçlarımı karşıladı. Bir de babam bugün bana, "Oğlum, sana ne lazım olursa bana söyle, çekinme. Ben de senin için varım." dedi. Orada çok duygulandım, ağlamaklı oldum bir an. Normalde babam beni çok seviyor, ben de babamı çok seviyorum. Ama maddi durumu olmadığı için babamdan bir şey isteyemiyorum. Sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım?