Babam abimle bana ayrımcılık yapıyor

Yok canım ne çalışması senin yaşına kadar ailesinin gölgesi altında yaşayıp çürük bir poşet parçası gibi yaşasın. (!)

Konuyu bölmek istemem ama sen nereden biliyorsun benim ailemin gölgesi altında yaşadığı mı? Bilip bilmeden şöyle konuşan tipler sizin ne faydanız var bu dünyaya? Geçmiş klavyenin başına ahkam kesiyor aklı sıra.

Sen hayallerde yaşıyorsun sanırım. Profesyonel bir işi neden 13 yaşındaki birine versinler? (Küçümsemek için söylemiyorum yanlış algılanmasın.) 13-14 yaşındaki birine maximum verilecek maaş 1000TL.

Çocuğu büyük sanıyordum 13 yaşındaysa normal bence. Benim elime telefon 16 17 yaşlarında geçti. Sürekli PC'de geziniyordum. Çalışması için erken reşit sanıyordum çocuğu nerden bileyim birader yaş mı belirtmiş adam ?

Dışarda falan çalışmam derslerimde gayet başarılıyım.

Anladığım kadarıyla sadece abine alınıp sana alınmıyor. Kişisel ihtiyaçların gideriliyor ve baskı yapılmıyorsa biraz sık dişini. Derslerin iyiyse LGS'ye kadar sabret. Daha sonra istersen yurtlu bir okula gidersin. Ama gerek yok diye düşünüyorum. Bunu babanla konuşman daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı