Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmanın söz konusu olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi annem babamı seviyor bu nedenle ona uyuyor fakat ben annemin içini biliyorum.

Para nerede dediğinde ne diyeceğim?

Ona gücümün yetmesi imkansız.

Babanızın yaşı kaç? Eğer 40-45 üzeri ise artık sana karışamaz (belki emekli olunca).
 
Hocam güvendiğiniz bi komşunuz varsa yaşça büyük. Ona durumu anlatın. Belki o size yardımcı olabilir.
 

Babam alınacak şeye izin vermiyor para sıkıntısına değil dediğim gibi maddi durumumuz iyi. Oyunları ve teknolojiyi gereksiz vakit kaybı olarak görüyor bir seferinde böyle olmadığını açıklamaya kalktım fakat bir şekilde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor bende vazgeçtim ne hali varsa görsün geçen telefonuna format atacak nasıl atacağını da bilmiyor bana sordu şaşırdım ama belli etmedim bilmiyorum dedim bildiğim halde virüslü virüslü kullansın bana ne.

Babanızın yaşı kaç? Eğer 40-45 üzeri ise artık sana karışamaz (belki emekli olunca).

43 yaşında.

Hocam güvendiğiniz bir komşunuz varsa yaşça büyük. Ona durumu anlatın. Belki o size yardımcı olabilir.

Maalesef yok komşulara da kızıyor kavga çıkartıyor bizden uzak durmaya çalışıyorlar onlar da.
Ya bu ne biçim bir insan ya.

Televizyonda masumlar apartmanı diye bir dizi var arda izlemeye çalışıyorum şu an onlara benzediğimi fark ettim.
 
Polis değil, darp raporu alabildiğiniz zaman bulunduğunuz ilçedeki sosyal hizmetler birimine gidin hocam. Diğerlerinin de dediği gibi sosyal hizmetlerde çalışanlar/polisler gittikten sonra pek hayırlı olaylar olmaz kuvvetle muhtemel, o yüzden kendinizi bir şekilde korumanız lazım (biber gazı, çok acil durumda kalınırsa nefsi müdafaa amaçlı bıçak). Sonrasında belli bir süre sonra (detaylı gözlem yapıyorlar sanırım, araştırmak lazım) Sevgi Evlerine alınabilirsiniz, eğer dediğiniz gibiyse Sevgi Evleri sizin evinizden daha iyi olur sizin için.
 
Ya kimsem yok, gerek ailemde gerek çevremde kimsem yok, bu yüzden bu konuları burada anlatıyorum. Kusura bakmayın.

Çok değişik bir babam var benim, gerçekten değişik. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen kendi biriktirdiğim 3 kuruş para ile bir şeyler almama izin vermiyor, her şey kendi istediği gibi olsun istiyor, olmazsa şiddet uyguluyor. Gerek fiziksel gerek psikolojik. Artık bıktım.

Liseye gidiyorum, hiç arkadaşım yok. Dışarıya düzgünce çıkıp gezemedim. Artık sabredemiyorum, elimden de bir şey gelmiyor. En ufak bir karşı çıkmamda şiddet uyguluyor dediğim gibi. Ne yapabilirim? Bunu yaşayanlar var ise önerileriniz neler lütfen bana söyleyin. Dediğim gibi katil olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum. Annem ise tamamen normal biri fakat babam annemi de kendine uydurmaya çalışıyor. Hiç unutmuyorum, 5 yaşında yanlışlıkla Ethernet kablosunu kesmiştim ve bunun yüzünden hastanelik oldum, 1 ay hastanede kaldım.
İnanmayanlar olacaktır illaki, kesinlikle troll yapmıyorum. İnanın bana.

Anneni babana karşı küstürebilirsin
 
Çok güçlü mü? Kasları çok güçlü mü? Eğer güçsüz ise rahat dövebilirsin.

Ama annesi babasını seviyormuş.

Boksörler ile dövüştüğünü ve zorladığını biliyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı