Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boksörler ile dövüştüğünü ve zorladığını biliyorum.

Babamda boksörlerle dövüşüyor ama ben rahat dövdüm. 18 yaşını bekle belki dövebilirsin. Babanın bilgisayarı var mı? Ona göre fikir vereyim.
Hocam babanız boksör mü yoksa hobi olarak arada bi' gidip dövüşüyor mu? Cidden öyle bir şey var mı? Herhangi bir boksörle ringe falan çıkmak.

Ben dövdüm bir şekilde (bıçak, sopa falan olmadan)

Telefon veya bilgisayarına virüs bulaştırıp tek hatasında tehdit edebilirsiniz.

Konuya ve mesajlara bak :D. 23 Yaşında olduğunuzu söylüyorsunuz fakat dayak yediğinizi söylüyorsunuz gidip bir iş bulup evden çıkmayı hiç mi düşünmediniz? 23 Yaş az değil karşı çıkabilmeniz gerekiyor sizden güçlü olsa bile en azından evden çıkma şansınız var.

Ya kimsem yok, gerek ailemde gerek çevremde kimsem yok, bu yüzden bu konuları burada anlatıyorum. Kusura bakmayın.

Çok değişik bir babam var benim, gerçekten değişik. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen kendi biriktirdiğim 3 kuruş para ile bir şeyler almama izin vermiyor, her şey kendi istediği gibi olsun istiyor, olmazsa şiddet uyguluyor. Gerek fiziksel gerek psikolojik. Artık bıktım.

Liseye gidiyorum, hiç arkadaşım yok. Dışarıya düzgünce çıkıp gezemedim. Artık sabredemiyorum, elimden de bir şey gelmiyor. En ufak bir karşı çıkmamda şiddet uyguluyor dediğim gibi. Ne yapabilirim? Bunu yaşayanlar var ise önerileriniz neler lütfen bana söyleyin. Dediğim gibi katil olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum. Annem ise tamamen normal biri fakat babam annemi de kendine uydurmaya çalışıyor. Hiç unutmuyorum, 5 yaşında yanlışlıkla Ethernet kablosunu kesmiştim ve bunun yüzünden hastanelik oldum, 1 ay hastanede kaldım.
inanmayanlar olacaktır illaki, kesinlikle troll yapmıyorum. İnanın bana.

Bende de aynı şey var ama yapacak bir şey yok, tek çözüm o evden gitmeyi beklemek. Veya evde kendi gücünü göstermek ona karşı koymak.

Ya kimsem yok, gerek ailemde gerek çevremde kimsem yok, bu yüzden bu konuları burada anlatıyorum. Kusura bakmayın.

Çok değişik bir babam var benim, gerçekten değişik. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen kendi biriktirdiğim 3 kuruş para ile bir şeyler almama izin vermiyor, her şey kendi istediği gibi olsun istiyor, olmazsa şiddet uyguluyor. Gerek fiziksel gerek psikolojik. Artık bıktım.

Liseye gidiyorum, hiç arkadaşım yok. Dışarıya düzgünce çıkıp gezemedim. Artık sabredemiyorum, elimden de bir şey gelmiyor. En ufak bir karşı çıkmamda şiddet uyguluyor dediğim gibi. Ne yapabilirim? Bunu yaşayanlar var ise önerileriniz neler lütfen bana söyleyin. Dediğim gibi katil olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum. Annem ise tamamen normal biri fakat babam annemi de kendine uydurmaya çalışıyor. Hiç unutmuyorum, 5 yaşında yanlışlıkla Ethernet kablosunu kesmiştim ve bunun yüzünden hastanelik oldum, 1 ay hastanede kaldım.
inanmayanlar olacaktır illaki, kesinlikle troll yapmıyorum. İnanın bana.

Annen farkında mı bunun annenin konuşması lazım baban la

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı