Her şeye gereksiz ''hahaha'' atan kişiliksiz rezil insanlar, baş edemezsiniz onlarla. Takmamak lazım kafaya.
Her şeye gereksiz ''hahaha'' atan kişiliksiz rezil insanlar, baş edemezsiniz onlarla. Takmamak lazım kafaya.
Ben el atıyorum, fikirler veriyorum en azından yardımcı oluyorum bir de üstüne 23 yaşındayım.
Hocam, 23 yaşında olduğunu nerede yazmış?Hocam arkadaş 23 yaşında. Aynı durum bende olsa sokakta yatarım yine o duruma girmem açıkçası.
Yaşınız gereği ona karşı çıkabileceğinizi düşünüyorum fakat benim böyle bir durumum yok
Dün konusu açıldı ben Amerika'da yaşayacağımı söyleyince hemen bana siyasi olaylar falan anlatmaya başladı. Banane kardeşim onlarda Türkiye şu anda seninle yaşanacak bir ülke değil. Orada Müslüman'lık olmazmış nesilim Türkiye'yi unutacakmış Hristiyan olacakmış falan zaten doğduğun yer Müslüman diye Müslüman oluyorsan bu işte bir sıkıntı vardı kalpten gelmeli din duygusu.
İnsanın sinirini allak bullak ediyor.Her şeye gereksiz ''hahaha'' atan kişiliksiz rezil insanlar, baş edemezsiniz onlarla. Takmamak lazım kafaya.![]()
Hocam, 23 yaşında olduğunu nerede yazmış?
Onu biliyorum hocam, üstte arkadaş yazmış. Bir mesajı yanlış anlamış sanırım.Kendisi reşit bile değil(konu sahibi)
Şimdi farkediyorum 23 yaşında olan başka birisi. O zaman reşit olmayı beklemek zorunda veya arayıp polisi durumu abartarak anlatıp kurtulabilir.Kendisi reşit bile değil(konu sahibi)
Hocam, 23 yaşında olduğunu nerede yazmış?
Sorması ayıp bir şey sorabilir miyim? Babanız neden size para veriyor Allah aşkına?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.