Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence babanın eskiden pskolojik durumlar yaşamış.
Yaşadığı durumları da sana geçiriyor.

Kanıt toplamaya çalışıyorum yaklaşık 1 aydır fakat bir yolunu buluyor örneğin bir yol buldum olabilecek sonuçları değerlendirelim:
Bana şiddet uyguladı ve uyguladığı şiddetin fotoğrafını aldım bir şekilde.
Sonra bunları polise göndereceğim.
Polis babama soracak "bu ne" diye babam ne diyecek bu shop sonrası dehşet.
2. yol fotoğrafları polise değil de Aile Bakanlığı'na gönderdim yine polisler devreye girecek sonrası aynı
Yani bir şeklide polise ulaşacak ve babam cevabını verecek shop demez başka bir şey uydurur.
Benim kanaatim 18 yaşına gelene kadar sabretmek fakat yine de önerilerinizi bekliyorum.
Başka bir okulun yurdunda kalmaya da ikna edebilirsiniz belki. Sadece yazın ve tatillerde dönmek durumunda kalırsınız

Kanıtınız var sanırım. 18 yaşınızı doldurup kanıtları göster belki 2-3 ay hapis yiyebilir. Eğer serbest kalırsa evden kovmak zorunda kalabilirsin belki.

Kanunlara göre işlenmesi halinde, kişi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılır. Kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. İntiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Ya kimsem yok, gerek ailemde gerek çevremde kimsem yok, bu yüzden bu konuları burada anlatıyorum. Kusura bakmayın.

Çok değişik bir babam var benim, gerçekten değişik. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen kendi biriktirdiğim 3 kuruş para ile bir şeyler almama izin vermiyor, her şey kendi istediği gibi olsun istiyor, olmazsa şiddet uyguluyor. Gerek fiziksel gerek psikolojik. Artık bıktım.

Liseye gidiyorum, hiç arkadaşım yok. Dışarıya düzgünce çıkıp gezemedim. Artık sabredemiyorum, elimden de bir şey gelmiyor. En ufak bir karşı çıkmamda şiddet uyguluyor dediğim gibi. Ne yapabilirim? Bunu yaşayanlar var ise önerileriniz neler lütfen bana söyleyin. Dediğim gibi katil olmaktan veya intihar etmekten korkuyorum. Annem ise tamamen normal biri fakat babam annemi de kendine uydurmaya çalışıyor. Hiç unutmuyorum, 5 yaşında yanlışlıkla Ethernet kablosunu kesmiştim ve bunun yüzünden hastanelik oldum, 1 ay hastanede kaldım.
İnanmayanlar olacaktır illaki, kesinlikle troll yapmıyorum. İnanın bana.
ya o değilde 5 yaşındayken ethernet kablosunu kesmiş ve malum kişi arkadaşı hastanelik etmiş. abi 5 yaşında çoçuğu hastanelik etmek nedir ya 🚬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı