HotSpy
Femtopat
Teknoloji oyunlar ve sosyal medyadan nefret ediyor sadece titktokdaki kızlara bakıyor.
Vallahi babana çok sinirlendim. Hele özellikle tiktoka bakıp seni hastanelik etmesi.
Teknoloji oyunlar ve sosyal medyadan nefret ediyor sadece titktokdaki kızlara bakıyor.
Neden bahsediyorsun sen ya? 5 yaşındaki çocuğu hastanelik eden adama baba falan demem ben. Ne yapsın çocuk katlansın mı o kadar şeye?Babasına vurmakla normal bir insana vurmak aynı şey değil.
Kızmak farklı tepki göstermek farklı şeyler. Babana vurmaktan bahsediyoruz biz burada.Baban seni eşek sudan gelene kadar 16 yıl şiddet uyguladı. Yinede gram kızmaz mısın? Delirdin mi?
Dayı ne diyorsun? Allah aşkına.Devlette sazan zaten haklısınız ayn...
Vallahi babana çok sinirlendim. Hele özellikle tiktoka bakıp seni hastanelik etmesi.
Bak o olabilir. Ama normla bir insan neden böyle bir suçu savunsun ki. Babamın arkadaşı da zaten babam gibi olur.
Daha 5 yaşındaki bir çocuğu hastanelik edecek kadar döven bir babaya şiddet uygulamamak nedir? Babasına söz geçirmiyor, yüksek ihtimalle adamın zihinsel sorunu var. Bence sosyal olarak bir meydan dayağını hak etmiş bu adam.Dalga mı geçiyorsunuz? Baban sana vursa bile sen babana vuramazsın. Şiddete elbette karşıyız ama öyle birşey olmamalı. Şiddet bazı noktalarda gerekli olabiliyor. Örnek olarak oğlun hırsızlık yapıyor laftan anlamıyor dövmezsen akıllanmayacak. Başka çare kalmıyor bundan sonra.
Sıkıntı yok![]()
Neden bahsediyorsun sen ya? 5 yaşındaki çocuğu hastanelik eden adama baba falan demem ben. Ne yapsın çocuk katlansın mı o kadar şeye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.