Babam Corona oldu

Umarım bir şey olmaz, teşekkürler tekrardan.

Beslenme aliskanlığı değişiyor, yemeyince bagisiklik sistemi de düsüyor. Oruç tutmanın bu sürecte iman harici bir faydası yok.

Hocam geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Siz üzülmeyin onunla konuşun moralini yerine getirin.
Devamlı ara hayrını sor motive et kısacası. Yoğun bakıma kaldırlıp kurtulan çok var siz dert etmeyin şu süreçte yapabileceklerini dua etmek ve babana motive olup onun bağışıklığını güçlendirmek. Yemek yesin yoksa daha da kötüleşir. Acil şifalar diliyorum. Zaten belirtisi solunum yetersizliği.

Allah şifa versin inşaallah hocam. Bol bol su tüketsin ve bal limon karışımı yapınca en kısa zamanda atlatır Allah'ın izniyle.

Hepinize tesekkürler arkadaşlar.

Merhaba. Daha çok yeni ve ağır sayılabilecek vaka. (bu gece hastaneye yatma gibi bir durum söz konusu) Maalesef gun boyu istirahat ediyor ve tuvalet harici kalkamıyormuş. Dun esi kaldırmayı denemis koridorda bayılıp kalmış, bugün de sandalyeden düsmüs. Yemek icin dogru düzgün enerjisi bile yokmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum.
3 gundur ne konusabildim ne de gördüm. Tesekkür ederim.

Arayın amcam nasılsın deyin moral verin kral gibi hissettirin. İstekleri sorun annenize söyleyin en sevdiği yemeği yapsın hemen kapıya bırakıp kaçsın. Bak o zaman nasıl yemek yiyor. En sevdiği yemek makarna olsa bile yesin besin ihtiyacını karşılaması lazım. Yoksa işi zor.

Yiyemiyor diye bir şey yok hocam. Yemek zorunda iyileşmek için.

Bir gelişme olursa bizi haberdar edebilir misiniz? Üzüldüm. Acil şifalar. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…