Babam Corona oldu

• Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 6.715
Umarım bir şey olmaz, teşekkürler tekrardan.

Beslenme aliskanlığı değişiyor, yemeyince bagisiklik sistemi de düsüyor. Oruç tutmanın bu sürecte iman harici bir faydası yok.

Hocam geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Siz üzülmeyin onunla konuşun moralini yerine getirin.
Devamlı ara hayrını sor motive et kısacası. Yoğun bakıma kaldırlıp kurtulan çok var siz dert etmeyin şu süreçte yapabileceklerini dua etmek ve babana motive olup onun bağışıklığını güçlendirmek. Yemek yesin yoksa daha da kötüleşir. Acil şifalar diliyorum. Zaten belirtisi solunum yetersizliği.

Hepinize tesekkürler arkadaşlar.

Merhabalar hocam. Öncelikle çok geçmiş olsun, biz ailecek atlattık ve babam 50 yaşında benim de. Öncelikle sizlere bir kaç önerim olacak. Eğer babanızda kalp veya tansiyon hastalığı var ise bunu acilen aile hekiminize söylesin ve ilaçları kullanmayı bıraksın. Çünkü tansiyonu çok düşürüyor (bizde 6'ya kadar düşmüştü.) Ardından bol bol meyve-sebze ve kuruyemiş yesin. Biz 2 haftalık süreçte 500-700 TL'lik kuruyemiş ve meyve-sebze tüketmiştik, bayağı bi faydası da dokundu. Hep yatıp durmasın, azıcık ev içinde dolaşsın, bir şeyler yapmaya çalışsın. Kendini çok yormasın ancak çok fazla hareketsiz de kalmasın. Bizler bunları yaparak atlattık, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur babanız. Tekrar geçmiş olsun.
Merhaba. Daha çok yeni ve ağır sayılabilecek vaka. (bu gece hastaneye yatma gibi bir durum söz konusu) Maalesef gun boyu istirahat ediyor ve tuvalet harici kalkamıyormuş. Dun esi kaldırmayı denemis koridorda bayılıp kalmış, bugün de sandalyeden düsmüs. Yemek icin dogru düzgün enerjisi bile yokmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Hocam geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Siz üzülmeyin onunla konuşun moralini yerine getirin.
Devamlı ara hayrını sor motive et kısacası. Yoğun bakıma kaldırlıp kurtulan çok var siz dert etmeyin şu süreçte yapabilecekleriniz dua etmek ve babana motive olup onun bağışıklığını güçlendirmek. Yemek yesin yoksa daha da kötüleşir. Acil şifalar diliyorum. Zaten belirtisi solunum yetersizliği.
3 gundur ne konusabildim ne de gördüm. Tesekkür ederim.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba. Daha çok yeni ve ağır sayılabilecek vaka. (bu gece hastaneye yatma gibi bir durum söz konusu) maalesef gun boyu istirahat ediyor ve tuvalet harici kalkamıyormuş. Dun esi kaldırmayı denemis koridorda bayılıp kalmış, bugün de sandalyeden düsmüs. Yemek için dogru düzgün enerjisi bile yokmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum.

3 gundur ne konusabildim ne de gördüm. Teşekkür ederim.

Arayın amcam nasılsın deyin moral verin kral gibi hissettirin. İstekleri sorun annenize söyleyin en sevdiği yemeği yapsın hemen kapıya bırakıp kaçsın. Bak o zaman nasıl yemek yiyor. En sevdiği yemek makarna olsa bile yesin besin ihtiyacını karşılaması lazım. Yoksa işi zor.

Merhaba. Daha çok yeni ve ağır sayılabilecek vaka. (bu gece hastaneye yatma gibi bir durum söz konusu) Maalesef gun boyu istirahat ediyor ve tuvalet harici kalkamıyormuş. Dun esi kaldırmayı denemis koridorda bayılıp kalmış, bugün de sandalyeden düsmüs. Yemek icin dogru düzgün enerjisi bile yokmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Yiyemiyor diye bir şey yok hocam. Yemek zorunda iyileşmek için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı