Babam Corona oldu

• Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 6.720
Arkadaşlar cezalı olduğum için konuya yazamadım. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Babamın durumu iyi.

Bu yazımdan sonraki cuma günü yoğun bakıma alınmadı. Yeni ilaç tedavisine geçildi, ona yanıt veremedi, daha sonra yoğun bakıma alındı oksijene bağlandı, 8-9 gündür de yoğun bakımda. Son 5 günde değerleri düştü, tedaviye yanıt verdi kendine geldi şükür. Bol bol konuşuyoruz :) Halsizliği kalmış sadece, onlar da zamanla geçecek, zoru atlattık.
Bayramı da hastanede geçirecek, duruma göre bir süre daha hastanede kalacak :)
Gerçekten çok sevindim. Akciğerleri toparlama aşamasına geçtiyse zaten gerisinin bir önemi yok. Daha önce de demiştim. Gözünüz aydın diyebilirim :) Benimki de 1 hafta önce çıktı hastaneden. Evde ilaç kullanarak toparlanmaya çalışıyor. Umarım babanız da en kısa zamanda taburcu olur.

Gerçekten çok sevindim. Akciğerleri toparlama aşamasına geçtiyse zaten gerisinin bir önemi yok. Daha önce de demiştim. Gözünüz aydın diyebilirim :) Benimki de 1 hafta önce çıktı hastaneden. Evde ilaç kullanarak toparlanmaya çalışıyor. Umarım babanız da en kısa zamanda taburcu olur.
İlgin için teşekkür ederim :)

1 hafta önce taburcu oldu, şu an öksürükler ve halsizlik kaldı ama günden güne daha iyi oluyoruz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı