Babam emekli olduğu halde bankama nasıl yüklü miktarda para atıyor olabilir?

Recep34

Femtopat
Katılım
10 Mart 2024
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün babamla birlikte bankaya gittim bankada vadeli hesabım var. Babam bugün bankada hesabıma 30 bin TL para yatırdı. En son 2 ay önce babamla birlikte bankaya gittim, o zaman babam bana gel sana bankada bir tane hesap açayım dedi. Ben de gittim açtık sonra babam o zaman hesabı açtığı gün hesabıma 50 bin TL para atmıştı. O zaman babama baba bu para senin mi dedim, bana yok oğlum bu para benim değil bir arkadaşımın parası onun hesabına haciz gelmiş o yüzden parasını bana verdi. Ben de şimdi parayı senin hesabına atıyorum ben arkadaşımla aramızda anlaştım her ay hesaba gelecek paranın yarısı bizim yarısı da arkadaşımın dedi. Bir de babam bana o zaman kimseye söyleme sana banka hesabı açtığımı kimse bilmesin dedi. Sonra babam yine bugün de bana kimseye söyleme dedi. Ben de biraz düşünmeye başladım acaba bu para nereden geliyor diye çünkü babam emekli çalışmıyor, aylık 10 bin TL maaş alıyor. Maddi durumumuz yok bu yüzden bir şey anlayamadım. Acaba bu paranın kaynağı ne olabilir sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana bu konu bir yerden inanılmaz tanıdık geliyor, ilginç. Onun dışında al babanı karşına konuş, nereden geliyor bu değirmenin suyu diye sor.
 
Kimse parasının yarısının gitmesini göze almaz büyük ihtimalle başka bir şeydir.

Ben kendisiyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
 
1-)Babanız çalışırken para biriktirmiştir size para vermek için ama şımarmanız için böyle bir hikaye yazmıştır.
2-)Harbiden hacizli bir arkadaşından para geliyordur lakin bir insan hacizli dahi olsa gelen paranın yarısını hesap kullanma payı olarak kimseye vermez. Bir tür dolandırıcılık sistemine kandırılmış olabilir.
 
İşin içinde başka işler olabilir hocam (!)
images (14).jpeg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı