Babam korona oldu

Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
13.179
Makaleler
49
Çözümler
34
Birkaç saat önce babamın test sonucunun pozitif çıktığını öğrendik. Böyle bir konu açmama gerek yoktu aslında ama biraz farklı bir durum var.

Aranızdan bilenler vardır, doğuştan kronik böbrek hastasıyım ben. Babamın bünyesi sağlam zaten ama ailem benim için çok endişeleniyor. Ben de onları endişeli görmek istemediğim için sizlerden birkaç tavsiye almak istedim.

Eğer daha önce benim ki gibi bir durumda kaldıysanız, yani ailenizden birisi korona olduğunda ne gibi önlemler aldınız? Ya da yapmam gereken bir şey var mı? Geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Hocam geçmiş olsun. Elinizden ne kadar fazla tedbir geliyor ise uygulayın. Covid 19'u geçirmiş biri olarak söylüyorum ki, yediğinize içtiğinize dikkat edin, uykunuzu iyi alın. Aileniz ile çok temasa girmeyin. Fakat ne olur ne olmaz siz de test yaptırın. Umarım birşey olmaz.
 
Hocam öncelikle geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşur babanız.

Maske, hijyen ve mesafe! Klişe oldu ama bunlara dikkat ederseniz sizde sıkıntı olmaz. Özellikle hijyen önemli, çünkü aynı evdesiniz ve ortak alanlarda hijyene daha fazla dikkat ediniz.

Tekrardan geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı