Babam yüzünden bilgisayarcıya toplatıyoruz

Bütçe
4500
Bak adam bana 1 TB hardisk verdi ben tamir edip 500 GB olarak geri verdim ustalık böyle bir şey işte.

Bak adam bana 1 TB hardisk verdi ben tamir edip 500 GB olarak geri verdim ustalık böyle bir şey işte.
Kardeşim 500 daha fazla bu giga daha çok oluyor. Bu arada son durum ne hocam? Eğer babanız ikna olmazsa iletişime geçelim. Önemli bir firmadan arayan insan kaynakları elemanı gibi konuşabilirim. Tecrübem var.

Kardeşim 500 daha fazla bu giga daha çok oluyor. Bu arada son durum ne hocam? Eğer babanız ikna olmazsa iletişime geçelim. Önemli bir firmadan arayan insan kaynakları elemanı gibi konuşabilirim. Tecrübem var.
Her türden insan var hahahah! :D

Zotac'ın GTX 1650S'ini almayı düşünüyorum. MSI Gaming model 2.2K Zotac ise 1.8k. 400TL büyük fark. Tavsiyeleriniz neler?

Sadece marka adı ve kafaya takılmayacak MHz farkı ve arasındaki DisplayPort seçenekleri MSI'de 3 Zotac'da 1 Zotac'ın çekirdek Boost hızı 1725 MHz MSI 1755 MHz ve kasa küçük bir kasa olacaksa MSI sığmayabilir tek farkları bunlar.
Vatan'ın sayfasından karşılaştırmasını yapabilirsin.

İşte bu forum bu yüzden güzel. 😂

Son durumu sormuşsunuz.Babam mekanik kaynak yaptığından patronunun workstation yerleri varmış 5 10 pcli.Bu adam kuruyormuş.Yani kaliteli işler yapıyor demek ki diye düşündüm.Bi aksilik oldu hala fiyatı öğrenemedik.Yarın yanlarına gidip öğrenecek.Ha birde yurtdışından sipariş getirtmişler set olarak monitordür maustur falan.Bana özel mi yapmışlar la diye düşündüm.Gelmişken sorayım:Bu durumda ortalamadan uygun mu gelir fiyat olarak yurtdışı ürünler
Hocam sizi yazdım kenara.Uygun olduğunuz zaman şu işi bir konuşalım.:)

Hocam topladıkları sistemin parçalarını internette satılan fiyatları ile karşılaştırarak ucuz mu pahalı mı geldiğine bakmanız daha iyi olur, babanız fiyat öğrenmişken birde parçaların listesini alırsa sizin için daha kolay olur.

Hocam topladıkları sistemin parçalarını internette satılan fiyatları ile karşılaştırarak ucuz mu pahalı mı geldiğine bakmanız daha iyi olur, babanız fiyat öğrenmişken birde parçaların listesini alırsa sizin için daha kolay olur.
Hocam pcyi yurtdışından getirtmiş bile set full olarak.Mausu monitorü ayıklamışlar almayacağıız için onları.Güvenilir diye düşünüyorum çünkü bizim patronun workstationunu kurmuş 10pclik.Kaliteli işler yapan biri diye düşünüyorum.Fiyatı yarın öğreneceğiz umarım fahiş çıkartmaz.

Workstation kurduklarına göre profesyonel bir yer gibi. Fiyatları mutlaka kıyaslayın, internete göre %3-4 fazla gelirse uygundur bence. Bir problem olursa da onlar uğraşır (garantiye gönderme). İnternetten pahalı, Vatan'dan ucuz olursa gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı