Babamdan borç para istesem ayıp olur mu?

varanvaran

Zeptopat
Lise mezunuyum. Reşit olmama 10 gün var ardından işe gireceğim (BİM, A101 falan). Babamın bana doğru düzgün harçlık verdiği yok. Kafası eserse 200TL veriyor onunla yemek bile yenilmez.
Ben de babama bana 3.000-5.000TL ver maaşımı aldıktan sonra (1-2 ay) içinde veririm dersem etik olur mu sizce? Sonuçta arkadaş değil öz babam.

Neden ayıp olsun? Hani aile ortamınızı, davranışlarınızı bilmiyorum lakin ben isteyebiliyorum.

Lise mezunuyum. Reşit olmama 10 gün var ardından işe gireceğim (BİM, A101 falan). Babamın bana doğru düzgün harçlık verdiği yok. Kafası eserse 200TL veriyor onunla yemek bile yenilmez.
Ben de babama bana 3.000-5.000TL ver maaşımı aldıktan sonra (1-2 ay) içinde veririm dersem etik olur mu sizce? Sonuçta arkadaş değil öz babam.
Niye ayıp olsun yahu?

Aile ortamını bilmeden sana düzgün bir tavsiye vermemiz zor olur ama parayı ailenden istemiceksen kimden isteyeceksin usta.

Eğer anne-babanla aranda bir sorun yok ise, borç istemende bir sorun göremiyorum ben.

Üniversite okumayı düşünmüyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı