Babamı Red Dead Redemption 2 oynarken izledim

Biraz ilginç bir konu ama saatlerce PS5 başında 42 yaşındaki babamın Red Dead Redemption 2 oynamasını izledim. Kendisine göre "pazar kahvaltılarında her zaman babamla izlediğim kovboy filmleri gibiydi" demesi çok hoşuma gitti çünkü bende küçükken babamla kovboy ve western filmleri izlemeyi çok severdik.
Bu anıyı ölümsüzleştirmek için buraya konu açmak istedim, iyi sosyaller.
Bir efsaneden ötekine, sana şapka çıkarıyorum amigo:

Eki Görüntüle 1909384

Eki Görüntüle 1909385

Eki Görüntüle 1909386

@Yener K.

Hahahaha benim de dayım oyunuyor PS4'u var Fransa'da yaşıyor çocuklar oynarken ellerinden alıp oynuyor beraber Tomb Raider Uncharted RDR bitirdik Antalya'dayken babam neredeyse 70 yaşına geldiği için oyun oynaması pek mümkün değil fakat oyun oynayan bir dayım var en azından😁😁😁

Keşke her baba böyle olsa. Böyle çocuğuyla iyi anlaşan ve onu her konuda dinleyip anlasa ne güzel olurdu. Ama maalesef bazıları böyle değil. Dincilik saçmalıklarıyla veya gelip sana gereksiz yere sinirlenen bağıranları da var. Mesela benim babam. Hiç suçum olmadığı halde. Hayat zaten kötü onlar ise daha kötü yapıyorlar.

Biraz ilginç bir konu ama saatlerce PS5 başında 42 yaşındaki babamın Red Dead Redemption 2 oynamasını izledim. Kendisine göre "pazar kahvaltılarında her zaman babamla izlediğim kovboy filmleri gibiydi" demesi çok hoşuma gitti çünkü bende küçükken babamla kovboy ve western filmleri izlemeyi çok severdik.
Bu anıyı ölümsüzleştirmek için buraya konu açmak istedim, iyi sosyaller.
Bir efsaneden ötekine, sana şapka çıkarıyorum amigo:

Eki Görüntüle 1909384

Eki Görüntüle 1909385

Eki Görüntüle 1909386

@Yener K.

Benim babamda gider beni zorla Xbox 360'ın başından kaldırır AC Black Flag oynardı kaldırırkenki bahaneside bir hafta sonumuz var onu da * etmeyindi. :D

Benim babam telefonu benden alır Shadow fight ve Asphalt 9 oynardı ne günlerdi be hatta ilk tabletime doyamadan babam oyun oynarken motorunu yakmıştı 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı