Babamın yerine paket dağıtırsam sıkıntı çıkar mı?

Reyis yüz tanıma var diyolar sıkıntı olmazmi
O, robot musunuz sorusı gibi bir şey. Yapay zeka kontrol ediyor. O yüzen sıkıntı çıkmıyor.
Ben de senin gibi zannettiğim için ilk birkaç ay sabah abimin fotoğrafını çekip işe başlıyordum, ama gerek yokmuş. Ondan sonra kendi fotoğrafımı çekerek işe başladım.

O, robot musunuz sorusı gibi bir şey. Yapay zeka kontrol ediyor. O yüzen sıkıntı çıkmıyor.
Ben de senin gibi zannettiğim için ilk birkaç ay sabah abimin fotoğrafını çekip işe başlıyordum, ama gerek yokmuş. Ondan sonra kendi fotoğrafımı çekerek işe başladım.
Peki reyis markette sıkıntı çıkarma paket alırken

Markette nasi ilerliyo olaylar

Ha bide sigortali iste çalısiyo peder etkilermi

Son düzenleme:
Peki reyis markette sıkıntı çıkarma paket alırken

Markette nasi ilerliyo olaylar

Ha bide sigortali iste çalısiyo peder etkilermi
Baban da çalışmazsa hiçbir sıkıntı yok. Marketteki elemanlara sen gözük. Bir de içeride bazen şef oluyor, soru sormadığı sürece muhattap olma. Sistemde kurye fazlalığı var, milleti çıkartmaya çalışıyorlar.
Markete gittiğinde %90 ihtimalle paket zaten hazır oluyor. Poşetin üzerindeki isimlerden aradığın paketi bul, al ve çık.
Benden sana tavsiye, slota başlarken küçük çanta seç. Damacana çok zorluyor, bir de motorun da damacana taşımaya elverişli değilse hepten sıkıntı.
Sigortası bozulmaz, kuryelikte de çalıştığı yerdeki sigortası gözükür ve Bağ-Kur ödemezsin.
Bir de ne motor kullanacaksın, motor hakkında da birkaç şey söyleyebilirim. Kuryede baya tipte motor kullandım, bazı motorlara ufak dokunuş yapınca baya rahat oluyor.

Baban da çalışmazsa hiçbir sıkıntı yok. Marketteki elemanlara sen gözük. Bir de içeride bazen şef oluyor, soru sormadığı sürece muhattap olma. Sistemde kurye fazlalığı var, milleti çıkartmaya çalışıyorlar.
Markete gittiğinde %90 ihtimalle paket zaten hazır oluyor. Poşetin üzerindeki isimlerden aradığın paketi bul, al ve çık.
Benden sana tavsiye, slota başlarken küçük çanta seç. Damacana çok zorluyor, bir de motorun da damacana taşımaya elverişli değilse hepten sıkıntı.
Sigortası bozulmaz, kuryelikte de çalıştığı yerdeki sigortası gözükür ve Bağ-Kur ödemezsin.
Bir de ne motor kullanacaksın, motor hakkında da birkaç şey söyleyebilirim. Kuryede baya tipte motor kullandım, bazı motorlara ufak dokunuş yapınca baya rahat oluyor.
Elektrikli bisiklet var başlangıç için eğer yakalanmazsam Mt25 ile devam edicem

Elektrikli bisiklet var başlangıç için eğer yakalanmazsam Mt25 ile devam edicem
Sen bisikletli kurye olarak mı başlayacaksın? O zaman motora bulaşma, MT25'e hiç bulaşma.
Bisikletli kuryeler daha az yol gitmesine rağmen motorlularla aynı parayı kazanıyor ve aracına çok bir masrafı yok.
MT25 ise
1 Pahalı (alım, bakım vs. dahil)
2 çok yakıyor
3 motora yazık
Eğer motosiklete geçeceksen hava soğutmalı, parçası bol bir motor bakabilirsin. Bence özellikle hava soğutmalı olmasına dikkat et, kışın çok işe yarıyor. Bir de bakımı, işçiliği vs. çok kolay ve ucuz.
Çanta demirini olabildiğince minimal tutmaya çalış, hatta dediğim tarzda bir motor alırsan hiç takma, motorun kendisinde gelen çanta demiri yetiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı