Babamla dalga geçtiler

Bunlar basit şeyler evlat. Seviyesiz insanların seviyesizlikleriyle uğraşmayacaksın. Daha hayatta öyle şeyler var ki bu tür şeylere sinirlenecek vaktiniz kalmıyor. O yüzden kafana takma, geç. Çok ağrına gittiyse başka hastahaneye git. Fiziksel olarak karşılık vermek seni haklı yapmaz. Aksine haksız yapar.
 
Tıp sektöründe çalışanlar empati yeteneğini bir süre sonra kaybeder. Hatta empati kurmamanın onlar için en doğrusu olduğu gibi bir detayda var. Velhasıl daha asistanken bu kadar yozlaştıysa ileride iyi bir doktor ama beş para etmez bir insan olacak demektir. Babam işitme engelli bu gibi durumlar sizin için eğlenceliyse doğru mesleği seçmişsiniz, bu meslekte çok eğleneceksiniz deyip doktorun yanında gömüp, sizden sonra doktorunda üzerine toprak atmasını sağlayabilirdiniz.
Ama tabi ki bu kadar kötüye yormamakta tercih edilebilir. Belki babanızın bir mimiği bir hareketi tekrar tekrar sorarken sevimli gelmiş ve bu yüzden gülmüşte olabilir.
 
Takma kafana gülmesi gereken senle babansınız aslında çünkü bir adamın engeli olabileceğini tahmin edemeyen kişiler hastanede çalışması trajikomik bir durum.
 
Merhaba, bugün babam ile hastaneye gittim sivilcelerim için doktor babama dikkat etmem gereken şeyleri vs anlatırken babam işitme engeli olduğu için pek anlamadı. Birkaç kez anlamadığı için tekrar sordu doktorun asistanıda sesli bir şekilde güldü canım çok sıkıldı. Aklımdan çıkmıyor.

Oooooo. Böyle olaylar için canını sıkma. Alt tarafı insan dışı varlık gülmüş yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı