AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #41 BatuRyz dedi: Büyük ihtimalle senle ben yaşadıklarımız 1-2 istisna dışında aynı. Genişletmek için tıkla... freakcnsl dedi: Benim babam da aynı şekilde. Anneme çok acı çektirdi. Gözümün önünde neler oldu bir bilsen. Gözüme yaş geldi vallahi. Genişletmek için tıkla... Siz nerelisiniz?
BatuRyz dedi: Büyük ihtimalle senle ben yaşadıklarımız 1-2 istisna dışında aynı. Genişletmek için tıkla... freakcnsl dedi: Benim babam da aynı şekilde. Anneme çok acı çektirdi. Gözümün önünde neler oldu bir bilsen. Gözüme yaş geldi vallahi. Genişletmek için tıkla... Siz nerelisiniz?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Mart 2022 #42 BatuRyz dedi: Büyük ihtimalle senle ben yaşadıklarımız 1-2 istisna dışında aynı. Genişletmek için tıkla... Olabilir dostum. Umarım iyisindir şu an.
BatuRyz dedi: Büyük ihtimalle senle ben yaşadıklarımız 1-2 istisna dışında aynı. Genişletmek için tıkla... Olabilir dostum. Umarım iyisindir şu an.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.849 Makaleler 6 Çözümler 137 5 Mart 2022 #43 @AxiBorea Komik olan nedir?
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 5 Mart 2022 #44 AxiBorea dedi: Siz nerelisiniz? Genişletmek için tıkla... Ben Kocaeli gölcüklüyüm.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Mart 2022 #45 AxiBorea dedi: Siz nerelisiniz? Genişletmek için tıkla... İzmirliyim hocam.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 5 Mart 2022 #46 freakcnsl dedi: Olabilir dostum. Umarım iyisindir şu an. Genişletmek için tıkla... İyi olmaya çalışıyoruz işte.
freakcnsl dedi: Olabilir dostum. Umarım iyisindir şu an. Genişletmek için tıkla... İyi olmaya çalışıyoruz işte.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Mart 2022 #47 Gelecekte bir çocuğum olursa Babam gibi davranmamak için her şeyi yapacağım desem her şeyi özetlemiş olurum sanırım.
Gelecekte bir çocuğum olursa Babam gibi davranmamak için her şeyi yapacağım desem her şeyi özetlemiş olurum sanırım.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 13 5 Mart 2022 #48 Yeniçocuk dedi: Klasik Türk babası. Çocuklarının iyiliğini düşünen sert insan. Aramız iyi evde onunla siyaset, tarih konuşurum. Genişletmek için tıkla... Aynısının tıpkısı
Yeniçocuk dedi: Klasik Türk babası. Çocuklarının iyiliğini düşünen sert insan. Aramız iyi evde onunla siyaset, tarih konuşurum. Genişletmek için tıkla... Aynısının tıpkısı
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #49 Taptic dedi: Yeri geldiğinde iki bira içip, saçma sapan konuları bile konuşabildiğim bir arkadaşım gibi. Yargılamaz ve işime de karışmaz normalde. Genişletmek için tıkla... O sözü söylemen hoşuma gitti de. İki bira içip saçma sapan konuları konuşmak dediğinde gülme emojisi attım.
Taptic dedi: Yeri geldiğinde iki bira içip, saçma sapan konuları bile konuşabildiğim bir arkadaşım gibi. Yargılamaz ve işime de karışmaz normalde. Genişletmek için tıkla... O sözü söylemen hoşuma gitti de. İki bira içip saçma sapan konuları konuşmak dediğinde gülme emojisi attım.
FxILairesTR Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 505 Çözümler 3 5 Mart 2022 #50 Kelimelerle ifade edemiyeceğim kadar kötü. En son görüştüğümüzde kafama sıkıyordu. (Trol değildir.)