Kızlarla aranız nasıl?

Bu sene, bir sorun nedeniyle erkek lisesine maksimum 30 kız öğrenci geldi. Ancak hepsi sigara içen ve kendini bir şey sanan tiplerle takılıyor. Böyle birisi olmadığım için beni pek umursamıyorlar, zaten çoğu zaman konuşmaya çalışmıyorum. Okulda, sadece 2, en fazla 5-6 arkadaşım var, ama sadece 2'siyle düzgün bir şekilde iletişim kurabiliyorum. Çünkü meslek lisesi ve erkek lisesi olduğu için, zorba ve kaba konuşan tiplerin yoğun olduğu bir ortam. Bu yüzden kimseye bulaşmıyorum, bir köşede arkadaşlarımla konuşarak vakit geçiriyorum.

Zaten öyle kötü insanlarla arkadaş olmaktansa hiç olmaması daha iyi eminim yakışıklı birisinizdir umarım önünüze sizin gibi bir insan çıkar.

O malum kiz disinda her kiza askerlik arkadasim gibi davraniyorum. Normalde yani kendi istegimle oyle yapmazsam normal anlasabiliyorum.

10 aydır çıktığım bir kız arkadaşım var. Açıkcası başlarda dahil hiç çekinmedim. Ruh halim çok alaycı biri. Takmayan ve dehşet bitmeyen bir enerjim var. Mental olarakta, fiziksel olarakta. Bu yüzden aynı ben gibi birini buldum ve beni yargılamayan birini bulduğum içinde içim ekstra rahat. Çünkü daha önce bu kadar enerjik ve "otistik" bile diyebileceğimiz varoluşsal hareketlerimi çok yargılayan oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı