Babayla arayı düzeltme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yrfann

Megapat
Daha fazla  
Babam TEOG'dan kötü aldığımı görünce söktü pc'yi kaldırdı. Şimdi bayaa soru çözmeye başladım 2 3 saat ders çalışıyorum. Ama pc'yi de çok istiyorum anneme ikna etsen dedim ama babam duyunca biraz işe soğuk bakmış. Aramızı nasıl düzeltirim ?

vay be, böyle diyince benim teog dönemim aklıma geldi. O zaman ben son 15 gün pc'yi kimse söylemeden kaldırıp derslere odaklanmıştım, sonuç ISDFL oldu. Sana önerim de şu olacak, baban bilgisayarını sen teog'dan düşük aldığın için sökmemiştir, sen çalışmadığından düşük aldığın için sökmüştür, yani diyorum ki senin ailene elinden geleni yaptığını göstermen lazım, eğer sen yapabileceğin her şeyi yaparsan baban da sana hiçbir şey söylemez. O adama da koyan şu, diyor ben bütün gün çalışıyorum bizim beyefendi bilgisayar başında ... büyütüyor, bunu kırman lazım.

Kötü bir tavsiye olacak ama işe yarıyor. Bir kere daha izin iste izin vermezse bilgisayarı getirene kadar hiç gülümseme hep moralin bozukmuş gibi davran. Onları takma, bişeyi yap deseler bile yapma. Babanın oturduğu odada oturma. Oturursan da onu takma. Ozaman bilgisayarın değerini anlarlar senin için ama dikkat et eğer çok abartırsan işler daha kötüye gidebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü bir tavsiye olacak ama işe yarıyor. Bir kere daha izin iste izin vermezse bilgisayarı getirene kadar hiç gülümseme hep moralin bozukmuş gibi davran. Onları takma, bişeyi yap deseler bile yapma. Babanın oturduğu odada oturma. Oturursan da onu takma. Ozaman bilgisayarın değerini anlarlar senin için ama dikkat et eğer çok abartırsan işler daha kötüye gidebilir.
Bu kadar saçma bir mesajı/öneriyi ilk defa görüyorum. Sanıyorum konu sahibiyle benzer yaş aralıklarındasınız.

@Silinen üye Arkadaş nasıl tavsiye bu? Hasta mısın? Olur da hatalı mesajı alıntıladığım için ceza yerim diye alıntılamıyorum. Zira mesaj baştan aşağı hata. Yoksa sen yazdıklarını sileme, ibret-i alem olsun diye alıntılamak istiyorum. Benden daha cesaretli davranıp mesajı alıntıladığı için @Asya Ay 'a teşekkürler.

Alay mı ediyorsun sen?
Yusuf Ensar Ertan Hataları düzeltip alıntılayabilirsin.

Yok sökmeden öncede çalışıyordum zaten. Kardeşim babama yalan yanlış şeyler anlatıyordu abim sen gittiğin gibi oturdu falan dedi bende 1 hafta geçsin çalışmaya başlarım kafasıyla oynuyodum. Bu pazar ihtimal var kurulması için. Fakat kaç saat oturmalıyım ve başında oyun ve dijital ödevlere kaç saat vakit ayırmalıyım bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı