Dos, Defansif Orta saha demekti.. Dünya içinde defansa geçip yaşananları anlıyordum. Şimdi ise anladım ve atağa geçiyorum. Attac Cosmic..@Elementor O nick nedir öyle kadim dostum![]()
Dos, Defansif Orta saha demekti.. Dünya içinde defansa geçip yaşananları anlıyordum. Şimdi ise anladım ve atağa geçiyorum. Attac Cosmic..@Elementor O nick nedir öyle kadim dostum![]()
Sadistleri severim.Diğerini de koparırım.
Cevap anket başlığında. (Konu başlığı değil, anket başlığı)@Elektrikci_Hasan Hocam peki kanama var mı yok mu? Bir de tam olarak nereden koptu? Evet sormak istedim, doğrudur.
Bırak şimdi silahı bak kim geldi buraya @ElementorSilah falan yok mu? Bir şey deneyecektim de![]()
Hocam kanama var mı? Şimdi normal protez başlığı gibi çıkmış mı, yoksa sadece kol çıkması gibi bir çıkma mı?Sadistleri severim.
Cevap anket başlığında. (Konu başlığı değil, anket başlığı)
Bırak şimdi silahı bak kim geldi buraya @Elementor
Yarın resimlere başlıyorum. Diğer hobiler kısmı kısa süreliğine tekrar bizim
Yeni bir akım ile başlatırız düşünme aşamasındayım. Tema ne olsun acaba...
Hocam kanama var mı? Şimdi normal protez başlığı gibi çıkmış mı, yoksa sadece kol çıkması gibi bir çıkma mı?
Çok mantıklı ciddenProtez bacak için öneri konusu açarım. Pahalı öneri yapanlara "o paraya gerçek bacak toplarsın." diyenlere selamlar![]()
Şunun bacak olan versiyonunu düşün işteHocam kanama var mı? Şimdi normal protez başlığı gibi çıkmış mı, yoksa sadece kol çıkması gibi bir çıkma mı?
Çok mantıklı ciddenTabii bunu iyileştikten sonra olarak düşünmek gerek o esnada değil
Şunun bacak olan versiyonunu düşün işte
Tabii bu da var ama bu seçenek değil doğal bir refleks..."AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA".
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.