Bacak antrenmanı sonrası ağrı

Renocimiento

Centipat
Selamlar, bacak antrenmanlarımdan sonra şiddetli ağrı oluyor. Özellikle Quad kaslarımda. Antrenmandan sonraki gün çok şiddetleniyor ve 2 3 gün içinde geçiyor. Ama antrenmandan sonraki gün yürürken ve merdiven çıkarken çok ağrım oluyor. Quad kaslarım hariç neredeyse hiçbir bölgede böyle sıkıntı yaşamıyorum. Hareketleri 3 set 8-10 tekrar yapıyorum son 2 set RIR 1-2. Ağrıyı azaltmak için ne yapmalıyım?

Selamlar, bacak antrenmanlarımdan sonra şiddetli ağrı oluyor. Özellikle Quad kaslarımda. Antrenmandan sonraki gün çok şiddetleniyor ve 2 3 gün içinde geçiyor. Ama antrenmandan sonraki gün yürürken ve merdiven çıkarken çok ağrım oluyor. Quad kaslarım hariç neredeyse hiçbir bölgede böyle sıkıntı yaşamıyorum. Hareketleri 3 set 8-10 tekrar yapıyorum son 2 set RIR 1-2. Ağrıyı azaltmak için ne yapmalıyım?
Cumartesi bacak attığımda Salı yada Çarşambaya kadar ağrıyor.

İdman sonrası beslenmen nasıl ? Esneme yapıyor musun ? ısınma hareketleri kadar esneme hareketleri de önemli, hatta bazen daha önemli bile önemli denebilir.

O bacak antrenmanı sonrası ağrı bir yerden sonra tatlı geliyor hocam. Esneme hareketlerini es geçmeyin ağrı kesici içebilirsiniz.

Kanka bi kompresör al bütün derdin geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı