Bacak kılları nasıl alınmalı?

Jiletle de fazla girme kadın değilsin sonuçta, kadınların bacak kılı erkeğe göre çok daha ince ve küçük olur onların jiletle veya makinayla alması normal, sivri çıkmıyor. Eğer jilet ve makinayla alırsan çıktığı zaman çok sivri çıkacak ve çok kaşındırıp rahatsız edecek. Battaniyene de çok takılacak. İllaki bir bölgeni tıraş ediyorsun 17 yaşındasın 18 yaşında bile sakalı daha geç çıkanlar var ama yine de sakalın var sayacağım. Jilet veya makinayla alınca o sivriliği fark ediyorsundur. Bu da aynı şey. Aslında futbol oynamasan bacak kılı her erkekte olan bir şey siyah bir tabaka olmadığı sürece de sıkıntı yaratmıyor bence.

Merhaba. Profosyenel olarak futbol oynuyorum fakat bacak kılları başıma dert oldu jiletle alsam belli oluyor bacağımı kesiyorum vs. tüy dökücü kremle aldığımda bazı yerleri alıyor bazı yerleri almıyor. Epilasyon yaptıracağım 17 yaşımdayım 18'i bekliyorum. Jiletle alınacaksa jilet markası veya krem falan ise marka önermenizi rica ediyorum.

20 yaşındayım kolumda, yüzümde, sırt, göğüs vb. çıkmıyor koltuk altı ve genital bölgede de çok az zamanında bacağımda çıksın diye uğraştım şu an az da olsa var. Bence çok tüysüz olmakta güzel durmuyor bazen.

Permatikle vur geç. Kılların daha gür çıkmaz sadece kesim açısından kolayı keskinleşmiş gibi gelir sana. Epilasyon yaptıracaksın zaten işin sonunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı