Bacak kıllarınızı alıyor musunuz?

Bacak kıllarınızı alıyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    272
Şu ana kadar hiç almadım. Fakat alanları görüyorum. Konusu hazır açılmışken sorayım merak ediyorum, almamanın bir zararı var mı? Yani alanların bir bildiği falan mı var? Aklıma takılmıştır hep.

Görüntü kirliliği oluşturmasının yanı sıra pislik taşıyabiliyor. Ben rahatsız oluyorum.

Şu ana kadar hiç almadım. Fakat alanları görüyorum. Konusu hazır açılmışken sorayım merak ediyorum, almamanın bir zararı var mı? Yani alanların bir bildiği falan mı var? Aklıma takılmıştır hep.
Alırsanız eğer, insanların göz zevkini baltalamamış olursunuz.
+65 dayılar gibi ''höğğ erkeğ adam gıllı olur eheğeğ.'' Şeklinde düşünüyorsanız farklı tabii.

Hocam şu egzama ne tilt edici bir şey ya :D, benim de kafamda var egzama. İyi ki saçtan görünmüyor. Doktorun verdiği şampuanı ve ilacı kullanıyorum ama bir etkisi var mı orası tartışılır. Bi' ara yine gideceğim. Sizdekinin geçmesi ne kadar zamanı buldu?
Konuya gelecek olursak, henüz almıyorum.

Benim boynumda var. 15 yaşında gece kulüplerinden çıkmıyor gibi gözüküyorum. Sanki biri emmiş gibi görünüyor. Çok rahatsız edici.

Alırsanız eğer, insanların göz zevkini baltalamamış olursunuz.
+65 dayılar gibi ''höğğ erkeğ adam gıllı olur eheğeğ.'' Şeklinde düşünüyorsanız farklı tabii.
Yok canım kurt adam gibi kıllarım yok çok şükür. Hatta kendime göre yakıştığını bile söyleyebilirim. Zaten kıllı bir insan değilimdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı