zetnikov
Hectopat
Daha fazla
3 ay boyunca aşağıdaki programı yapıyordum ( haftanın 3 günü fullbody agırlık antrenmanı diğer günler dinlenirken 1 saat tempo yürüyüş)
2 ay kadar her şey çok güzeldi çok güzel kilo verdim vücüdümdan da memnunum ne kadar cok yaglı olsam da hatlarım da cıkmaya basladı neyse fakat 2 ay sonrasında dinlenme günleri ölü gibi kalkmaya başladım özellikle ayaklarım tahta gibi vursan tak tak sen gelir çok sertleşti ve çok yoruluyor. Normal fizigim kendini toparlıyor üstte falan bir şey yok sadece bacağım da cok sertlik ve sanki kemigimi hissediyorum öyle bir yorulmuşluk var.
kardiyo yapmaktan cok memnunum bu bacak olayını çözmem gerek fikirlerinizi merak ediyorum mesela bacak calısmayı bırakıp tek bir gün sadece bacaga mı abanmak lazım ya da bilemiyorum hiç bacak calısmasam sadece böyle tempo yürüyerek bacak ne kadar gelişebilir? Mr olimpiya olmayacağım zaten arkadaşlar bende sıradan bir vatandaşım düzgün atletik olsam yeterciyim. Abartı bir fizik peşinde de değilim ama çöp olmakta istemiyorum. Sizce bu bacak mevzusuna neler yapılabilir fikirleriniz çok önemli benim için?
---------------------------------------------------------------------------
Programımın özeti:
Pazartesi - fullbody + 15dk tempo yürüyüş (bacak ısıtma için)
Salı - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
Çarşamba - fullbody + 15dk tempo yürüyüş (bacak ısıtma için)
Perşembe - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
Cuma - fullbody + 15dk tempo yürüyüş (bacak ısıtma)
Cumartesi - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
Pazar - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
2 ay kadar her şey çok güzeldi çok güzel kilo verdim vücüdümdan da memnunum ne kadar cok yaglı olsam da hatlarım da cıkmaya basladı neyse fakat 2 ay sonrasında dinlenme günleri ölü gibi kalkmaya başladım özellikle ayaklarım tahta gibi vursan tak tak sen gelir çok sertleşti ve çok yoruluyor. Normal fizigim kendini toparlıyor üstte falan bir şey yok sadece bacağım da cok sertlik ve sanki kemigimi hissediyorum öyle bir yorulmuşluk var.
kardiyo yapmaktan cok memnunum bu bacak olayını çözmem gerek fikirlerinizi merak ediyorum mesela bacak calısmayı bırakıp tek bir gün sadece bacaga mı abanmak lazım ya da bilemiyorum hiç bacak calısmasam sadece böyle tempo yürüyerek bacak ne kadar gelişebilir? Mr olimpiya olmayacağım zaten arkadaşlar bende sıradan bir vatandaşım düzgün atletik olsam yeterciyim. Abartı bir fizik peşinde de değilim ama çöp olmakta istemiyorum. Sizce bu bacak mevzusuna neler yapılabilir fikirleriniz çok önemli benim için?
---------------------------------------------------------------------------
Programımın özeti:
Pazartesi - fullbody + 15dk tempo yürüyüş (bacak ısıtma için)
Salı - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
Çarşamba - fullbody + 15dk tempo yürüyüş (bacak ısıtma için)
Perşembe - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
Cuma - fullbody + 15dk tempo yürüyüş (bacak ısıtma)
Cumartesi - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
Pazar - dinlenme ve sadece 1 saat tempo yürüyüş.
Son düzenleyen: Moderatör: