Etan Centipat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bu yıl polislik parkuruna hazırlanacağım, geçen yıl hazırlanırken bacaklarım parkurun yarısında çok yoruluyordu kaldıramıyordum, ne önerirsiniz? Squad çalışsam bacaklarım güçlenir mi?
Arkadaşlar bu yıl polislik parkuruna hazırlanacağım, geçen yıl hazırlanırken bacaklarım parkurun yarısında çok yoruluyordu kaldıramıyordum, ne önerirsiniz? Squad çalışsam bacaklarım güçlenir mi?
BrantPredokkrov Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 Evet güçlenir, squat en iyi bacak egzersizidir. 5x5 squat yaparsan güçlenmene çok katkıda bulunur.
Etan Centipat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 BrantPredokkrov dedi: Evet güçlenir, squat en iyi bacak egzersizidir. 5x5 squat yaparsan güçlenmene çok katkıda bulunur. Genişletmek için tıkla... Peki bacağımın güçlenmesi direncinin artması ile paralel midir?
BrantPredokkrov dedi: Evet güçlenir, squat en iyi bacak egzersizidir. 5x5 squat yaparsan güçlenmene çok katkıda bulunur. Genişletmek için tıkla... Peki bacağımın güçlenmesi direncinin artması ile paralel midir?
BrantPredokkrov Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 Etan dedi: Peki bacağımın güçlenmesi direncinin artması ile paralel midir? Genişletmek için tıkla... Evet paralel
Etan dedi: Peki bacağımın güçlenmesi direncinin artması ile paralel midir? Genişletmek için tıkla... Evet paralel