Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Ağustos 2018 #1 İnternette video izlerken bir anda bu mavi ekran çıktı karşıma. Kodu Bad_Pool_Caller. Bu mavi ekranın sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
İnternette video izlerken bir anda bu mavi ekran çıktı karşıma. Kodu Bad_Pool_Caller. Bu mavi ekranın sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilir misiniz?
S solanteirrita Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 37 4 Ağustos 2018 #2 Bu hatayı sıkıntılı bir donanımın olduğu için alıyorsun veya yakın zamanda güncelleme yaptıysan bu da soruna yol açabilir. Artı 0 Eksi
Bu hatayı sıkıntılı bir donanımın olduğu için alıyorsun veya yakın zamanda güncelleme yaptıysan bu da soruna yol açabilir.
KS KS Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Ağustos 2018 #3 solanteirrita dedi: Bu hatayı sıkıntılı bir donanımın olduğu için alıyorsun veya yakın zamanda güncelleme yaptıysan bu da soruna yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Windows Update bir güncelleme denetlemiş. Yükleyememiş muhtemelen. Güncelleştirmeleri yükledim. Şuanlık bir sorun yok bakalım. Artı 0 Eksi
solanteirrita dedi: Bu hatayı sıkıntılı bir donanımın olduğu için alıyorsun veya yakın zamanda güncelleme yaptıysan bu da soruna yol açabilir. Genişletmek için tıkla... Windows Update bir güncelleme denetlemiş. Yükleyememiş muhtemelen. Güncelleştirmeleri yükledim. Şuanlık bir sorun yok bakalım.
ByEmjan Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 106 4 Ağustos 2018 #4 Hielaph dedi: Windows Update bir güncelleme denetlemiş. Yükleyememiş muhtemelen. Güncelleştirmeleri yükledim. Şuanlık bir sorun yok bakalım. Genişletmek için tıkla... Ah şu mavi ekranlar.... Hatırladınızmı hocam? Artı 0 Eksi
Hielaph dedi: Windows Update bir güncelleme denetlemiş. Yükleyememiş muhtemelen. Güncelleştirmeleri yükledim. Şuanlık bir sorun yok bakalım. Genişletmek için tıkla... Ah şu mavi ekranlar.... Hatırladınızmı hocam?
KS KS Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Ağustos 2018 #5 ByEmjan dedi: Ah şu mavi ekranlar.... Hatırladınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... Hatırlayamadım maalesef Artı 0 Eksi
ByEmjan dedi: Ah şu mavi ekranlar.... Hatırladınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... Hatırlayamadım maalesef
ByEmjan Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 106 4 Ağustos 2018 #6 Hielaph dedi: Hatırlayamadım maalesef Genişletmek için tıkla... VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys Mavi Ekran Artı 0 Eksi
Hielaph dedi: Hatırlayamadım maalesef Genişletmek için tıkla... VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys Mavi Ekran
KS KS Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Ağustos 2018 #7 ByEmjan dedi: VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys Mavi Ekran Genişletmek için tıkla... Aa hatırladım tamamdır. Çözüldü mü sorunun? Artı 0 Eksi
ByEmjan dedi: VIDEO_TDR_FAILURE atikmpag.sys Mavi Ekran Genişletmek için tıkla... Aa hatırladım tamamdır. Çözüldü mü sorunun?
ByEmjan Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 106 5 Ağustos 2018 #8 Çözüldü hocam. Sağolsun çok ilgilendi Sinerji. Ram' leri değiştirip yolladılar hiç bir sorun yok . Sizin çözüldü herhalde. Artı 0 Eksi
Çözüldü hocam. Sağolsun çok ilgilendi Sinerji. Ram' leri değiştirip yolladılar hiç bir sorun yok . Sizin çözüldü herhalde.
KS KS Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 5 Ağustos 2018 #9 ByEmjan dedi: Çözüldü hocam. Sağolsun çok ilgilendi Sinerji. Ram' leri değiştirip yolladılar hiç bir sorun yok . Sizin çözüldü herhalde. Genişletmek için tıkla... Şuan bir sorun yok. Güncelleme hatası muhtemelen. Artı 0 Eksi
ByEmjan dedi: Çözüldü hocam. Sağolsun çok ilgilendi Sinerji. Ram' leri değiştirip yolladılar hiç bir sorun yok . Sizin çözüldü herhalde. Genişletmek için tıkla... Şuan bir sorun yok. Güncelleme hatası muhtemelen.