Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar sabah PC'de Zoom programını kurdum canlı ders için. Laptopum L505 13 v Win 7 yüklü. Mavi ekran hatası veriyor Zoom'u açar açmaz. Blue screen wiew kurdum onda da fotodaki hatayı verdi yardımcı olabilecek var mı acaba?
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Virtual WiFi Filter Driver kaynaklı. Kablsouz ağ kartınızın sürücüsünü güncelleyin. Ayrıca bundan sonra bize ekran görüntüsü değil, dosyaların kendini atın.
Şu an iş yerindeyim hocam eve geçtiğimde bahsedilen adımlarla dosyaları atacağım. Teşekkürler.
microsoft research virtual wifi yi microsoft adresinden yükledim fakat sonuç yine aynı mavi ekran hatası aldım. bahsedilen adımlarla rar dosyasını ekledim. şimdiden teşekkürler