Bağ zorlanması ne kadar sürede geçer?

DeliVahit

Hectopat
Daha fazla  
1.5 hafta once dizimi ters bastım, burkulma tarzı bir şey oldu. Üstüne basamıyordum. Hastaneye gittim rontgen cekildi, yırtık vs yoktu. Olaydan 2 gunden sonrasında ustune basabiliyordum. Sadece dizimi saga sola çeviremiyordum şu an icin oyle bir durum da yok. Dedigim bir sıkıntı gözükmüyor şu anda kendimi biraz deneyip cok zorlamadan futbol oynayabilir miyim? Şu an icin sadece dizustu rahat oturamıyorum onun dışında ağrı veya zorlama yok.

Hocam dizinizi nasil ters bastiniz onu anlamadim ama bence oynamayin, herhangi bir bag kopmasinda bir anlik zevk icin hayatiniz boyunca geri dondurulemeyecek seyler yasayabilirsiniz.

Hocam dizinizi nasil ters bastiniz onu anlamadim ama bence oynamayin, herhangi bir bag kopmasinda bir anlik zevk icin hayatiniz boyunca geri dondurulemeyecek seyler yasayabilirsiniz.
Hocam soyleki sag ayagimi uzatmak icin soldan destek almak icin yüklenecektim sol ayagim yere takilinca ayagimi yere yan bastım. Oyle basinca sol dizim ice dogru büküldü ani ve hızlı bir hareket olduğu içinde kasıldı bağlar 1 2 gün tam üstüne basamadım. Şuan herhangi bir ağrı yok sadece dizüstü tam oturamıyorum baska hic bişey yok

Biraz istirahat etmeniz ve kendinizi gözlemlemeniz yerinde olacaktır.
Hocam zaten bu hafta değil gecen hafta cumartesi oldu 1.5 haftadir dikkatli davranıyorum ani hareketlerden kaçıyorum ve cok yurumemeye calistim buz ve bandaj destegi kullandım ağrı yok fakat ilk defa hayatımda kaslar bağlar veya diz ile ilgili sorun yaşadım bilmediğimden kestiremiyorum.

Bence kendinize 1-2 hafta sure mola verin. Sizin bileceginiz is. Doktora sorabilirsiniz oynamam problem yaratir mi diye.

Bence kendinize 1-2 hafta sure mola verin. Sizin bileceginiz is. Doktora sorabilirsiniz oynamam problem yaratir mi diye.

Röntgende bir şey çıkmadıysa 15-20 güne geçer. Yeniden aynı yeri sakatlamamaya çalış. En azından 2 hafta boyunca yük vermemeye çalış o dizine.
Evet bir sey cikmadi kas gevsetici verip gonderdi doktor

Anladim hocam sağ olun 1.5 haftadir dinlenmedeyim kendimi yarin deneyeceğim ona göre karar alacağım sağ olun tekrardan.

Röntgende bir şey çıkmadıysa 15-20 güne geçer. Yeniden aynı yeri sakatlamamaya çalış. En azından 2 hafta boyunca yük vermemeye çalış o dizine.

Vallahi maclç yapacağız dedik o kadar deprem oldu maçlar iptal hayat bu kadar işte bazen akışına bırakmak lazım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı