"Bağlantınız Gizli Değil" hatası

xanser

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Arkadaşlar Google'a ne yazarsam yazayım bir uyarıyla bağlantınız gizli değil diyor. Hiçbir şekilde bir siteye vs. giremiyorum. Nasıl düzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Çözümünüz; Windows tuşu+r - çalıştır. - regedit - hkey local machine > software > policies > Microsoft > Windows > current version > internet settings üzerine tıklayın, ardından proxysettingperuser üzerine çift tıklayıp değeri 1 olarak yazın.

Yedek çözüm; tüm ayarlar> ağ ve internet> ara sunucu > kurulum komut dosyasını Kullan'ı kapatınız.

Çözümünüze ulaştıysanız lütfen çözüm olarak rapor ediniz.

Regedit ayarlarınıza kötü amaçlı yazılım değerler eklemiş ve host dosyanız değişmiş. Chrome da sağdaki seçenekler kısmına baktığınızda Tarayıcınız kuruluş tarafından yönetiliyor yazıyorsa. O halde hemen Malwarebytes uygulamasını yükleyip tarama yapın. Sonuç bittikten sonra onara tıklayın ve ardından HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies e girip Chrome klasörünü silin ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies klasörüne bakın burada da Chrome var ise o dosyayı da silin. Sistemi yendiden başlatın.

Not: Yazarken görmedim @ertekin.kubilay çözümü anlatmış düzelmez ise benim anlattıgım adımları uygulayın. İki gün önce bu şekilde çözmüştüm.

Regedit ayarlarınıza kötü amaçlı yazılım değerler eklemiş ve host dosyanız değişmiş. Chrome da sağdaki seçenekler kısmına baktığınızda tarayıcınız kuruluş tarafından yönetiliyor yazıyorsa. O halde hemen Malwarebytes uygulamasını yükleyip tarama yapın. Sonuç bittikten sonra onara tıklayın ve ardından HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies e girip Chrome klasörünü silin ve HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies klasörüne bakın burada da Chrome var ise o dosyayı da silin. Sistemi yendiden başlatın.

Not: Yazarken görmedim @ertekin.kubilay çözümü anlatmış düzelmez ise benim anlattıgım adımları uygulayın. İki gün önce bu şekilde çözmüştüm.

Eklediğiniz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı