Ragnaroka param yetmez ögrenciyim hangisi daha uzun gider.
İlk GoW alman lazım diğer oyun ilk oyunun devamı zaten.
Ragnaroka param yetmez ögrenciyim hangisi daha uzun gider.
Biliyorum devam ettirme isteğim olucak onun içinde para lazım olucak ondan bahsettim.İlk GoW alman lazım diğer oyun ilk oyunun devamı zaten.
Cyberpunk 2077'yi DLCsi ile beraber alırsan 130-140 saat götürürsün. GOW 60-70 saatte biter.Ragnaroka param yetmez ögrenciyim hangisi daha uzun gider
Biliyorum devam ettirme isteğim olacak onun içinde para lazım olacak ondan bahsettim.
Hocam bir Cyberpunk çekilir ama sanki bu fiyata.İllaki Epic Games'ten oyun alacaksanız da Online oyunlara bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam bir Cyberpunk çekilir ama sanki bu fiyata.
Epic'te kendimi çok yalnız hissediyorum ben şahsen, yani Steam'deki o curcunayı arıyor biraz insan. Bir de yedekleme konusundaki eksikliği dikkatimi çekmişti, onu da zip arşivleyerek hallediyorum şimdilik.Arada fiyat farkı çok fazla olmadığı sürece Steam tercih ediyorum takıntısı olmayan Epic Games alabilir şahsen Hogwarts Legacy Epic'den aldım sıkıntı yok.
Epic'te kendimi çok yalnız hissediyorum ben şahsen, yani Steam'deki o curcunayı arıyor biraz insan. Bir de yedekleme konusundaki eksikliği dikkatimi çekmişti, onu da ZIP arşivleyerek hallediyorum şimdilik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.