Xbox PC Bahar İndirimleri başladı

Persona 5 Royal’de indirime girmiş. Bahar indirimleri başladığında indirimde değildi. 280₺ olarak gözüküyor. Fiyat olarak baya uygun. Türkçe yaması da var ilgisini çekenlere öneririm.

Bir ara Gears of War serisi ilgimi çekiyordu da oynamaya fırsat bulamıyordum. Bakayım bir ara. :D

@Hiroo

Bir hafta sonra yayınlanacak olan diğer oyun ile birlikte paket olarak satın alabilmek mümkün. Bağımsız oyunlar arasında bu ayın dikkat çeken yapımlarından bir tanesi olduğu için vakit kaybetmeden ben de deneyeceğim. Konuda belirtilen bilginin aksine oyunun 3.5 saat değil, 10-12 saat civarı bir süresi var. Xbox cihazına en düşük fiyat ile satın alan kişilere hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hiroo

Bir hafta sonra yayınlanacak olan diğer oyun ile birlikte paket olarak satın alabilmek mümkün. Bağımsız oyunlar arasında bu ayın dikkat çeken yapımlarından bir tanesi olduğu için vakit kaybetmeden ben de deneyeceğim. Konuda belirtilen bilginin aksine oyunun 3.5 saat değil, 10-12 saat civarı bir süresi var. Xbox cihazına en düşük fiyat ile satın alan kişilere hayırlı olsun.
Amnesia: The Bunker'ın indirimsiz fiyatı bile 70 TL şu anda Xbox tarafında.

Amnesia: The Bunker'ın indirimsiz fiyatı bile 70 TL şu anda Xbox tarafında.
Son yıllarda daha iyi bir survival horror yapımı oynadığımı hatırlamıyorum. Survival horror türünün temel yapısını çok başarılı bir şekilde yansıtmış olan Amnesia ekibini takdir etmemek mümkün değil.

Son düzenleme:
Persona 5 Royal’de indirime girmiş. Bahar indirimleri başladığında indirimde değildi. 280₺ olarak gözüküyor. Fiyat olarak baya uygun. Türkçe yaması da var ilgisini çekenlere öneririm.

Halen oynamayan kaldı mı bilinmez ama şu anda Xbox'ta indirimsiz fiyatı bile çok uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı