Epic Games Bahar indirimleri başladı!

Buyuk ıhtımalle daha uyguna alamazsın hocam ıyı ındırıme gırmıs zaten.

Daha ne olması gerekiyor ki? Zaten gayet iyi fiyat. A+ oyunlar 300-400 TL görünce pahalı demek saçmalık. Arkadaş sanırsam çerez parası derken insanlar gerçek çerez fiyatı olarak anladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ikisinden hangisi alınır? Yoksa ikisi birden mi alınır 😃
Hocam güzel oyun ama bence bu kadar para etmez yaklaşık 10 15 saatte bitiyor. Sıkıcı olmaya başlıyor.

Daha ne olması gerekiyor ki? Zaten gayet iyi fiyat. A+ oyunlar 300-400 TL görünce pahalı demek saçmalık. Arkadaş sanırsam çerez parası derken insanlar gerçek çerez fiyatı olarak anladı.
Haklısın ,ben de dolara geçtiğimizden beri algımı yitirdim gerçek dışı geliyor fiyatlar çok pahalı.
Hele tl iken yüzüne bakmadığım oyunlar dolara geçip uçunca çok ucuzlasa da almıyorum yediremiyorum kendime ahahahah:D

Miles Morales dlc gibi birşey, oynamasanız birşey kaybetmessiniz zaten çok kısa.
Fakat asıl oyun bu paraya kesinlikle alınır.

Ben sevdiğim için ikisini de almıştım ancak birini alacaksan Remastered al hem daha iyi hikaye ve daha uzun oynanışı var. Diğeri daha çok DLC kıvamında ama iyi oyun sadece kısa.

Kötü fiyat demedim zaten. Geçen yine gayet iyi indirimde olan Disco Elysium'u hedehödö.com'dan 100 lira daha uyguna alabildiğimi görünce benzer bir yerden, normal bir soru sordum. Bu üslup neden?*

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı