Bakan Varank: Ak Parti'den önce kurutma makinesi mi vardı?

Fıratt10

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ak Parti öncesi ve sonrasını kıyasladı.

Varank, "Ak Parti'den önce kurutma makinesi mi vardı" dedi.

Ak partiden önce benzin 21 lira değildi. Dolar 18 lira değildi. Ak partiden önce araba aldığımız paraya şimdi telefon alıyoruz. Ben Varank abime katılıyorum.
iPhone 13 Pro da yoktu 😅
Ak Partiden önce Allah'ta yoktu sayın bakanım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan kişinin Twitter hesabı üzerinden paylaşılan ironik veriler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

''AK Parti öncesi yoktu'' geyiğinin yanı sıra 21.yüzyıl gibi teknoloji devriminin yaşandığı bir dönemde yaşadığımızın farkındalar mı acaba?

Türkiye Cumhuriyeti'nin Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan kişinin Twitter hesabı üzerinden paylaşılan ironik veriler:

AK Parti öncesi yoktu ironikliğinin yanı sıra 21.yüzyılda yaşadığımızın farkındalar mı acaba?

"AK Parti öncesi yoktu" geyiğinin yanı sıra 21.yüzyıl gibi teknoloji devriminin yaşandığı bir dönemde yaşadığımızın farkındalar mı acaba?

Farkındalar ancak bunları destekleyen kesim hiçbir şeyin farkında değil.

Ben 84 doğumluyum. Ak Parti'den önce insanların birbirine saygısı vardı. Arkadaşlarımızın evine giderdik, yemek yerdik oyun oynardık sokaklarda akşam 12'lere kadar. Aşk ve sevgi vardı. Cep telefonu yoktu, kız pencereye çıksada görsek diye sokakta beklerdik. Bir şeyler daha kıymetliydi anlayacağınız. Ayrıca herkesin evinde buzdolabı, kurutma makinası vs. vardı. Eskiden yaşanan ambargolar nedeniyle ülker kötü durumdaydı. Malum Kıbrıs meselesi. Bir de bu fetöcüler falan ülke zor duruma iyice düşsün diye uğraşıyorlardı. Arap ülkeleri, İran ve diğer ülkeler de Türkiye'nin demokrasiyle yönetilmesini, laikliği hiçbir zaman içlerine sindiremedikleri için her daim buraların rejimini değiştirmek için her desteği vermişlerdir.

Ak partiden öncesini bilen var mı cidden ben doğduğumdan beri ak parti var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı