Baldırın üst kısmında bıçak saplanması gibi acı

Makaleler
61
Baldırımın arka üst kısmında durduk yere orayı bıçakla kesiyorlarmış gibi inanılmaz bir acı geliyor. Yerimden zıplatıyor beni o derece. Bel fıtığı başlangıcı da var bende.
Bu durumu yaşamış olan var mı? Emar çektirmek için randevu aldım ortapediden ama bu acıya nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum fıtık ilerliyor anlaşılan. Geçmiş olsun.
Acıyı azaltır mı emin değilim ama otururken ya da yatarken bacaklarının arasına yastık koymaya çalış.
Benim de babam 4 ay önce fıtık oldu. Bizzat babamdan biliyorum, bende de yavaştan başladı.

Dostum fıtık ilerliyor anlaşılan. Geçmiş olsun.
Acıyı azaltır mı emin değilim ama otururken ya da yatarken bacaklarının arasına yastık koymaya çalış.
Benim de babam 4 ay önce fıtık oldu. Bizzat babamdan biliyorum, bende de yavaştan başladı.
Çözüm buldunuz mu peki? Yada babanız doktora gittiğinde doktor ne dedi?

Güncelleme: acının olduğu yerde yani sol dizimde kist çıktı arkadaşlar. Ödem de yapmış o kist. Dizime iğne vuruldu ödem atıcı hap ve ağrı kesici kullanıyorum şu anda. Bel fıtığıyla alakası yokmuş yani dizimin.
İyi şükür, bel fıtığı çıkmaması güzel bir şey. Geçmiş olsun hocam, ilaçlarınızı düzenli kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı